26 / 04 / 2024

Akhisar-Gölmarmara karayolu kavşak

Akhisar-Gölmarmara karayolu kavşak

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu..

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Maslak Ayazağa Kavşak Uygulama Projesi imar planı askıya çıktı!

Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Caddesi - Hadım Karayolu Caddesi Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıda...

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Denizli-Afyon karayolundaki kavşak ihtiyacı TBMM'de!

Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde kavşak yapılması ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Şırnak Cizre'de Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması projesi yapıldı!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesince, "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" projesini hayata geçirdi.

Akhisar-Gölmarmara karayolu kavşak Haberi

Akhisar-Gölmarmara karayolu kavşak

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu.


Nurlu, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.


Nurlu önergesinde, Akhisar- Gölmarmara karayolunun 4. km’sinde bulunan ve duble yol çalışmaları ile yeniden düzenlenmiş ve bir kavşak yapılmıştır.


Bu karayolu Antalya, Denizli ve Manisa’nın güney ilçelerini İstanbul’a bağlayan trafik yoğunluğu oldukça fazla olan ana bir yoldur. Daha öncede bu yol üzerinde meydana gelen elim bir kazada 15 tarım işçisi hayatını kaybetmiştir.


Eski yol, yeni çevreyolu, Hava Meydan Komutanlığı ve Beyoba kasabalarına bağlanan bu kavşakta sık sık ölümlü kaza meydana gelmektedir." dedi.


Son olarak 19 Nisan 2016 tarihinde meydana gelen kazada bir kişinin ağır yaralandığını ifade eden...