26 / 04 / 2024

Akıllı binalar hayatımızı nasıl değiştirir

Akıllı binalar hayatımızı nasıl değiştirir

Otel ve rezidanslardan sonra evlerde de kullanımı yaygınlaşan akıllı bina uygulamaları yaşam konforunu arttırmayı hedefliyor. Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman akıllı binalar ile ilgili açıklama yaptı.

Akıllı binalar hayatımızı nasıl değiştirecek?

Otel ve rezidanslardan sonra evlerde de kullanımı yaygınlaşan akıllı bina uygulamaları yaşam konforunu arttırmayı hedefliyor. Alman menşeili Berker by Hager düzenlediği basın toplantısı yapıldı.

Samsung Galaxy S22 Ultra mı? Samsung Galaxy S23 Ultra mı? Hangi telefonu almak daha mantıklı!

Günümüzde, akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yeni bir telefon almak isteyenler arasında "Samsung Galaxy S22 Ultra mı yoksa Samsung Galaxy S23 Ultra mı?" sorusu oldukça popüler bir konu haline geldi. İşte ayrıntılar...

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

Elinde dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş ''akıllıca değil'' diyerek uyardı! Başınızı taştan taşa vuracaksınız!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlar ve dolar yatırımı yapanlara ''akıllıca değil'' diyerek uyarıda bulundu. Başınızı taştan taşa vuracaksınız! İşte İslam Memiş dolar yorumu...

3 bin liraya akıllı telefon sahibi olun! Xiaomi Redmi 9C Migros’ta siz bekliyor! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros’ta 3 bin liraya akıllı telefon sahibi olmanız sizin elinizde. Migros’un resmi internet sitesinde Xiaomi Redmi 9C, piyasa fiyatlarına göre daha uyguna satılıyor. İşte detaylar…

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti

Kamera kontrollü pişirme özellikli fırın ve akıllı buzdolabı hayatınızı kolaylaştıracak. Yeni nesil yapay zeka ve loT teknolojisini (internete bağlanan cihaz) barındıran ürünler artık ev yaşamını kolaylaştırdığı için vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor.

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Akıllı telefon alacaklara müjde! Şok’tan uygun fiyatlı cep telefonu fırsatı! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK, resmi internet sitesi üzerinden birbirinden eşsiz akıllı cep telefonlarını satışa sundu! Bu fırsat kaçmaz! Bu akıllı cihazlar arasında; One Plus, Oppo, HTC ve yerli telefon üretimleri ile dikkat çeken General Mobile bulunuyor. Peki, ŞOK'ta akıllı cep telefonları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fi

Giyilebilir Teknoloji Akıllı Saatler… İşte Samsung Galaxy Watch Serisi ve Mart 2022 fiyat listesi…

Giyilebilir teknoloji ürünlerinden akıllı saatler, birçok kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Akıllı saat arıyorsanız Samsung akıllı saat modelleri ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Telefon fiyatlarında şok! İşte akıllı telefonların 2022 güncel fiyat listesi!

Uygun fiyata akıllı telefon alabilmek mümkün... Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve Gümrük Kanunu bağlamında devlet tarafından el konan akıllı cihazların satışı başladı.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Singapur'da eko akıllı kent inşa ediliyor: Yaşam 2023'te başlayacak!

Doğaya zarar vererek daha fazla yol gidilemeyeceğini bazı ülke ve toplumlar kabullendi. Singapur bunlardan biri oldu. Yeni kurmakta oldukları eko-akıllı kent tüm dünyaya örnek olacak nitelikte...

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Akıllı binalar hayatımızı nasıl değiştirir Haberi

Akıllı binalar hayatımızı nasıl değiştirir

Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin güçlü markası Alman menşeili Berker by Hager düzenlediği basın toplantısında Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman akıllı bina sektörünün durumunu ve öngörülerini basın mensupları ile paylaştı. Merak edilen soruları yanıtlayan Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, akıllı bina sistemleri sayesinde günlük hayatta zaman kaybettiren rutin işlemlerin artık daha pratik bir biçimde gerçekleştirilebileceğini söyledi. Geliştirilen entegre ekranlardan Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden sağlanan hava raporları, Trafik Koordinasyonu Merkezi’nden alınan canlı kamera görüntüleri ve IMKB’den gelen anlık verilerin takip edilebileceğini belirten Kahraman, çeşitli senaryolar ile aydınlatma, ısıtma-soğutma, iklimlendirme ve perde-panjur gibi yaşam alanlarında bulunan fonksiyonların kolaylıkla yönetilebileceğini ekledi.Akıllı bina otomasyonlarının yaşlıların ve bakıma ihtiyacı olan kişilerin de gündelik yaşamlarını kolaylaştıracağını belirten Kahraman şöyle konuştu:



“Akıllı...