18 / 04 / 2024

Akıllı güvenlik çözümleri

Akıllı güvenlik çözümleri

Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söylüyor..

Murat Kurum: İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması güvenlik meselemiz!

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, ''İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. ''dedi.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Airfryer yağsız fritöz 1.459 TL'ye, akıllı robot süpürge 6.899 TL'ye buharlı ütü 349 TL'ye düştü! ŞOK market kataloğu!

ŞOK 27 Mayıs 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Airfryer yağsız fritöz 1.459 TL'ye, akıllı robot süpürge 6.899 TL'ye buharlı ütü 349 TL'ye düştü. 

Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge'de büyük indirim! İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge indirimli fiyatı

Günümüzün en popüler ürünleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere talep her geçen gün daha da artıyor. Peki Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge ne kadar? İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge fiyatı...

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İŞKUR birçok ilde rekor sayıda güvenlik görevlisi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR, pek çok şehirde silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un paylaştığı personel alım ilanının ardından güvenlik görevlisi olarak görev almak isteyenler başvuru şartlarını ve detayları merak etmeye başladı.

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

İŞKUR rekor sayıda güvenlik görevlisi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR, iş arayan vatandaşlara müjdeli haberi verdi. İŞKUR üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alım gerçekleştirileceği duyuruldu.

Elinizde Çin menşeili bir akıllı telefon varsa hemen bunu yapın! O listede olabilirsiniz

Güvenlik araştırmacıları birkaç farklı Android akıllı telefonu incelediler ve casus yazılım yüklü olduklarını iddia ettiler.

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

TOGG'da flaş gelişme! Bir özellik daha eklenecek

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG'un 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C-SUV, akıllı yaşam çözümleri sağlayan son derece yetenekli bir akıllı cihaz olarak karşımıza çıkacak.

Akıllı güvenlik çözümleri Haberi

Akıllı güvenlik çözümleri

Akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söyleyen Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Alarm sistemleriyle entegre çalışan akıllı güvenlik ürünleri, bizim kişisel asistanımız gibi çalışıyor. Akıllı ürünlerle, hem güven içinde yaşıyoruz hem de gözümüz arkada kalmıyor” diyor.

Gündelik hayatta yer alan pek çok cihazın entegre olduğu akıllı teknolojilerin, en aktif ve etkin şekilde kullanıldığı alanlardan birinin güvenlik olduğu söyleyen Habip’e göre, güvenlik ihtiyacı, artık klasik anlamda bildiğimiz “hırsızlıktan korunma” kapsamını çoktan aştı.

Habip, “Bugün, güvenlik ihtiyacına hizmet eden alarm sistemleri ve akıllı ürünler hem güvenliği sağlıyor hem de hayatımızı kolaylaştırıyor. Bir ev veya işyerinde güvenliği en üstün hale getirmek için alarm sistemleriyle entegre hale getirilen akıllı ürünler, bizim kişisel asistanımız gibi çalışıyor. Biz kendi hayat senaryomuz ve...