19 / 04 / 2024

Akıllı Stad

Akıllı Stad

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2012 yılında yapacağı 18 stadyum paketi içinde yer alan Sivas Stadyumu ihalesi yapıldı

Şükrü Saracoğlu Stadı akıllı stad olacak!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Türk Telekom Grubu'nun teknolojisiyle baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi ve 4,5G'ye hazır mobil internet altyapısı ile Türkiye'nin en akıllı stadı olacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı Türkiye'deki en akıllı stat olacak!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Türk Telekom Grubu'nun teknolojisiyle baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi ve 4,5G'ye hazır mobil internet altyapısı ile Türkiye'nin en akıllı stadı olacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı, Türkiye'nin en akıllı stadı olacak!

Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Akdemir: "Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı Türkiye'nin ilk, dünyanın ise sayılı 'en akıllı statlarından' biri haline getirmenin adımlarını attık" dedi.

Türkiye’nin ilk akıllı stadı Türk Telekom Arena!

Yapılan işbirliği ile Türk Telekom Arena, tüm tribünlerinde WiFi servisi verilen ve internet tabanlı dijital uygulamaların sunulacağı Türkiye’nin ilk akıllı futbol stadyumu olma özelliği taşıyacak.

Temesist Raf Avrupa'ya akıllı raf satacak!

İngiltere'de "En İyi Raf Sistemleri" kategorisinde "Küresel Kalite Ödülü" nün sahibi olan Temesist Raf, İtalya'da açtığı merkez ile İtalyanlardan öğrendiği akıllı mekik raf robotlarını ve akıllı rafları Avrupa'ya satacağını açıkladı.

Ertuğrul Şen: Akıllı apartman yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir!

Kötü yalıtım yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz. Doğalgaz ve elektriğe daha fazla para ödüyoruz. İzoder Başkan Yardımcısı Şen, “Akıllı yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir” dedi...

Soyak Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı!

Soyak'ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulundaki 4. sınıflarda uygulanacak olan proje, toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Akıllı Stad Haberi

Akıllı Stad

Afyonkarahisar, Mersin, Malatya statların temelini atan Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Sivas'a yapılacak stadyumun projesinin hazırlanıp, ihalesinin tamamlandığı bildirildi. 


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde inşa edilecek 25 bin seyirci kapasiteli ''ekolojik stadın'' ihalesi gerçekleştirildi. Böylece, TOKİ ile yapılan işbirliği sonucu yapılacak 18 yeni stadyumdan dördüncü stadın ihalesi de gerçekleştirilmiş oldu. 


Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Sivas'a yapacağı stadyum, ilk ''ekolojik stat'' olarak tarihe geçecek. 


Sivas'ın ağır kış şartları ve yoğun kar yağışı dikkate alınarak tasarlanan stadyumda aynı zamanda aktif enerji üretim sistemleri de bulunacak. Enerjisinin büyük bölümünü kendisi üretecek statta, yağmur suyu depolanarak sulama amaçlı da kullanılabilecek. 


Kuzey cephe çift duvarlı planlanan, iç cephede hava ile ısı yalıtımını sağlayacak bir alanın bulunacağı statta,...