26 / 04 / 2024

akıllı ve güvenli konutlar

akıllı ve güvenli konutlar

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri hem akıllı hem de güvenli binalarla Türkiye ekonomisine can vermeye devam ediyor. Kayserili İpek İnşaat da yeni projelerine hız kesmeden sürüyor.

Dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önü açılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önünü açıyor. Bu sayede daha az nakitli ekonomiye geçiş ve finansal tabana yayılmanın artırılması sağlanacak.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Lüks ve güvenli Deprem Evi ilk defa satışa sunuldu! 24 milyon liraya satılıyor!

Depremlere dayanacak şekilde yapılan ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir malikane, tasarımı ve güvenli yapısının yanı sıra fiyatıyla da dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar...

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Toplu taşımada yenilik! Akıllı otobüs dönemi başlıyor!

HAVELSAN ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaya konulan "Akıllı Ulaşım Projesi" ile birlikte görüntü işleme teknikleri kullanılıp daha konforlu ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti sunulmuş olacak. İşte detaylar…

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

Migros'tan Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate görülmemiş indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros, Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate indirim uyguladı! Yeni fiyatları görenler Migros'a koşacak! Peki, Migros'da Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tayfun Küçükoğlu: Enerji verimli ve güvenli yapılara sahip olmamız şart!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, güvenli ve enerji verimli yapıların artırılması gerektiğini kaydetti.

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

akıllı ve güvenli konutlar Haberi

akıllı ve güvenli konutlar

Şirketin Erciyesevler bölgesinde inşa ettiği "İpek Diamond" projesi şimdiden yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

Projeyle ilgili bilgi veren İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur, dairelerin tamamının akıllı ev modeli konseptine uygun olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 


NEFES ALIYOR 


"Oturma odası 19 metrekare olacak. Burada kullandığımız ürünlerin tamamı nefes alabilir duvar kâğıdından. Mutfak bölümüne geldiğimizde ise çok geniş ve ferah bir konumdadır. 

İçerisi Eczacıbaşı'nm İntema mutfağından olmaktadır. Yine dolaplarımızda kullanılan ürünler Alman markasıdır. 


Kadınların mutfakta kolayca kullanabileceği kiler dolabı Hafele marka üründen seçilmiştir. Projemize dörtlü grup dahildir. Bunun içinde mikrodalga, fırın, davlumbaz ve ocak projeye dahildir. 

Mutfak bölümümüzde bazı yeni tasarımlar da bulunmaktadır. Şişelik olarak dizayn edilen ve çok amaçlı olan bölmeler bulunmaktadır." Yatak odalarının üç boyutlu duvar kâğıtları ile dikkat çektiğini belirten Hopur, "Yatak odasının iç bölümünde ise...