26 / 04 / 2024

İpek İnşaat akıllı ve güvenli konutlar inşa ediyor!

İpek İnşaat akıllı ve güvenli konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri hem akıllı hem de güvenli binalarla Türkiye ekonomisine can vermeye devam ediyor. Kayserili İpek İnşaat da yeni projelerine hız kesmeden sürüyor.



Şirketin Erciyesevler bölgesinde inşa ettiği "İpek Diamond" projesi şimdiden yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

Projeyle ilgili bilgi veren İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur, dairelerin tamamının akıllı ev modeli konseptine uygun olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 


NEFES ALIYOR 


"Oturma odası 19 metrekare olacak. Burada kullandığımız ürünlerin tamamı nefes alabilir duvar kâğıdından. Mutfak bölümüne geldiğimizde ise çok geniş ve ferah bir konumdadır. 

İçerisi Eczacıbaşı'nm İntema mutfağından olmaktadır. Yine dolaplarımızda kullanılan ürünler Alman markasıdır. 


Kadınların mutfakta kolayca kullanabileceği kiler dolabı Hafele marka üründen seçilmiştir. Projemize dörtlü grup dahildir. Bunun içinde mikrodalga, fırın, davlumbaz ve ocak projeye dahildir. 

Mutfak bölümümüzde bazı yeni tasarımlar da bulunmaktadır. Şişelik olarak dizayn edilen ve çok amaçlı olan bölmeler bulunmaktadır." Yatak odalarının üç boyutlu duvar kâğıtları ile dikkat çektiğini belirten Hopur, "Yatak odasının iç bölümünde ise giyinme odası mevcuttur.


Yatak odasındaki banyomuzda kullanılan malzemeler Vitra ürünleridir. Tüm evin içerisinde olduğu gibi harekete duyarlı LED lambalarımız mevcuttur. Çocuk odamızda ise silinebilen malzemeler öne çıkmaktadır. 


Banyomuzda kullanılan ürünlerimiz yine Vitra marka ürünler olup, duş yerimizi sauna olarak da kullanabilmektedir" diye konuştu. 


'DAİRE 4 SESLİ KOMUTLA YÖNETİLEBİLİR' 


Hopur, "örnek dairemiz 240 metrekareye göre tasarlanmıştır. Vatandaşların ilgisi oldukça yoğun. 

Evimizi 4 adet sesli komutla yönetebilmekteyiz. Sese ve ısıya karşı alarm sistemimiz bulunmaktadır. Her blokumuzun üst katları sosyal tesis olarak tasarlandı. 

Yine binalarımızın altında ticari alanlar bulunmaktadır. 

Site sakinlerinin her türlü ihtiyacına cevap verilebilmektedir. Ayrıca her daireye ait iki otopark olup tapular alınırken otopark alanları da belirlenip sahiplerini bulacak" dedi. 


130 DAİREDEN OLUŞUYOR 


Çağdaş mimari estetiğin yansımalarını taşıyan 13 katlı üç rezidans blokunda 4+1 olarak tasarlanan daireler 240 ve 280 m2 büyüklüğe sahip. Dairelerin tamamı akıllı ev modeli konseptine uygun olduğu için hem gündelik yaşama kolaylık getiriyor, hem de güvenlik konusunda ev sahiplerinin içini rahatlatıyor. Toplam 130 daireden oluşan proje, kapalı otoparkı ve vale hizmetiyle de ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir konforu Kayseri halkına sunuyor. 

7/24 güvenlik hizmetinin olduğu projede sosyal donatılar da projeyi cazip kılan diğer önemli unsurlar arasında yer alıyor. 


Habertürk Ek


Geri Dön