25 / 04 / 2024

LA Yapı İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LA Yapı İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LA Yapı İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Leyla Ayyıldız, Alp Orkun Güngör tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



LA Yapı İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Leyla Ayyıldız, Alp Orkun Güngör tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


LA Yapı İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI, İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Her türlü tasarım, mekanik, elektrik statik, mimari ve restorasyon projeleri hazırlamak. -Şirket ahşap, yarı ahşap, tarihi eser restorasyon, çelik ve betonarme bina, toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.Her türlü emlak alıp, satabilir. Emlak alım satımına aracı olabilir. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat, restorasyon ve montaj işleri, peyzaj ve çevre, tretuvar düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek,  -Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol, tünel, köprü, stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. - Yurt içi ve yurt dışında her türlü restorasyon işlerinin yapımı ve yükümlüğünü almak. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ -İş sağlığı ve güvenliği konusunda her türlü eğitim, kurs, seminer, basılı, görüntülü ve internet üzerinden eğitim amaçlı yayın yapmak, hazırlamak, bilgi aktarmak, gerekli organizasyonları yapmak, iş sağlığı ve güvenliği hizmeti vermek, iş sağlığı ve güvenliği hizmetinin verilmesine aracı olmak için çalışmalarda bulunur. YAYINCILIK -Şirket; basın yayın işiyle iştigal eder. gazete dergi,kitap,broşür, ansiklopedi ve benzeri süreli veya süresiz yayınlar çıkarır, dağıtır, pazarlar. -Şirket; eğitsel ve ticari amaçlı her türlü kısa veya uzun metrajlı sinema, reklam, tanıtım, ve belgesel filmleri, klipler, müzik kasetleri, sesli sunumlar, pankart gibi her türlü görsel işitsel materyalleri üretir, pazarlar. Bunlara ilişkin her türlü telif, yayın ve sair tasarruf alır satar devreder kullandırır. -Şirket; reklam, tanıtım ve haber ajansları kurar, organizatörlük, menajerlik, danışmanlık birimleri oluşturur bu türden müesseselere ortak olur ortak alır. -Fotoğraf ve film malzemelerinin ticaretini yapar, stüdyolar kurar, kurulu bulunanları satın alır, ortak olur -Şirket he türlü kültürel araştırmalar, kamuoyu yoklamaları, eğitsel ve ticari amaçlı belgeler ve döküman hazırlar,bunları dağıtır, pazarlar. -Şirket konusu ile ilgili bilimsel, kültürel, siyasal, ekonomik edebi içerikli konferanslar, panaller seminerler,organize eder. Bu alanda gerek yurt içindeki ve gerekse yurt dışındaki kurum ve kuruluşlarla koordinasyonlar kurar. EĞİTİM: -Her konuda eğitim vermek, eğitim kurumları açabilmek, eğitim faaliyetleri düzenlemek, seminer ve benzeri organizasyonlar düzenlemek. DANIŞMANLIK -Yapı-inşaat, proje, iş sağlığı ve güvenliği, eğitim, yayıncılık ve her türlü konuda danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. 



Geri Dön