29 / 03 / 2024

Akıllı Yıldızlar projesi

Akıllı Yıldızlar projesi

Soyak enerji tasarrufu bilinci aşılıyor. Proje 33 devlet okulunu kapsıyor Soyak'ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufu bilincini arttırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin ilk yılı tamamlandı.

Soyak'ın Akıllı Yıldızlar Projesi 31 bin kişiye ulaştı!

Soyak'ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufu bilincini artırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin ilk yılı tamamlandı...

'Yeşil bina'yı öğrenen çocuk TV'yi kapatıyor!

Soyak, ‘ Akıllı Yıldızlar ’ sosyal sorumluluk projesiyle, ‘yeşil binayı’, yeşile boyalı bina sanan çocuklara, ‘enerji nedir’i anlatıyor. Proje bittiğinde şirket 50 bin çocuğa dokunmuş olacak.

Soyak 50 bin çocuğu çevre yıldızı yapacak!

Hükümetin enerji hareketine 33 okulu kapsayan projesiyle Soyak İnşaat da katıldı. 2016'ya kadar enerjide 50 bin 'Akıllı Yıldız' yaratmayı hedefleyen şirket, öğretmen ve velileri de radarına aldı

Akıllı Yıldızlar projesi 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor!

Soyak'ın İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile Bilgi Üniversitesi'nin yer aldığı Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin www.akilliyildizlar.com adresli web sitesi açıldı.

Soyak Akıllı Yıldızlar projesiyle 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor!

Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin web sitesi açıldı, www.akilliyildizlar.com adresinde proje ile ilgili tüm detaylara, videolara ve çok yakında açılacak "Akıllı Yıldızlar Oyunu"na erişmek mümkün

Soyak projesi www.akilliyildizlar.com açıldı!

Soyak projesi www.akilliyildizlar.com açıldı. Üyelikle de giriş yapılan sitede üye öğrenciler, profil oluşturarak proje içinde öğrendiklerinden edindikleri bilgiler doğrultusunda öğretmenleri ve diğer arkadaşları ile paylaşımda bulunabilecekler.

Soyak Akıllı Yıldızlar projesi 4 bin öğrenciye tasarruf bilincini aktardı!

Soyak’ın ilkokulları hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin beşinci etabı olan Enerji Günleri Şenlikleri tamamlandı. Soyak Akıllı Yıldızlar projesi 4 bin öğrenciye tasarruf bilincini aktardı.

A101'den Haftanın Yıldızları Kataloğu! 2 Şubat 2024'te seçili ürünlerde güzel fırsatlar...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından yayımlandı. 2 Şubat'ta A101'de birbirinden cazip indirimli ve ürünler bulunuyor.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ta son dakika gelişmesi! Yıldızlar İnşaat o parseli 4 milyar TL'ye aldı!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap projesinin hayata geçirileceği parsel Yıldızlar İnşaat tarafından satın alındı. İşte detaylar...

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

A101’de haftanın yıldızları 1 alana 1 bedava! Kağıt havluda şok fiyat! 12 Kasım 2022 fiyat listesi!

A101’de haftanın yıldızları indirim kataloğu yayımlandı. A101’de bugünden itibaren tüm dondurmalarda bir alana bir bedava. Ayrıca Selpak ve Papia 6’lı kağıt havlu 10 lira ve üzeri alışverişlerde 41.50 liraya geliyor. A101 12 Kasım 2022 fiyat listesi…

A101’den ‘Haftanın Yıldızları’ A101 26 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri her hafta yayınladığı ‘Haftanın Yıldızları’ ürünlerini güncelledi. Bu hafta A101’de neler var? Hangi ürün ne kadar? İşte A101 26 Ekim 2022 fiyat listesi

A101’de ‘Haftanın Yıldızları’ belli oldu! Yağdan pirince yüzde 30’a varan indirim.. A101 20 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri her hafta yayınladığı geniş çaplı katalogda gıdadan giyime çeşitli ürünlerde dev indirimler yapıyor. Bu hafta ‘Haftanın Yıldızları’nda pek çok üründe yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor. İşte A101 20 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101 ‘Haftanın Yıldızları’nda neler var? A101 9 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri her hafta yayınladığı dopdolu aktüel kataloglarına ek olarak pek çok üründe yüzde 50’ye varan indirimler yapıyor. Peki bu hafta A101 marketin ‘Haftanın Yıldızları’nda neler var?

A101’in ‘Haftanın Yıldızları’ kampanyası başladı! A101 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlarıyla tüketici dostu A101’de 24 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak ‘Haftanın Yıldızları’ kampanyasında birçok ürün çok avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak. Peki ‘Haftanın Yıldızları’ kampanyasında A101’de hangi ürünler indirimli satılacak ve fiyatları ne olacak?

A101 ‘Haftanın Yıldızları’nda indirim fırsatı! İşte 17 -23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye'nin 81 ilinde on binden fazla mağazası ile hizmet veren, bol ürün seçeneği ve uygun fiyatlarıyla tercih edilen A101, her hafta düzenlediği "Haftanın Yıldızları" kampanyasına devam ediyor. 17-23 Eylül 2022 tarihleri arasındaki A101 Haftanın Yıldızları kampanyasında gıda ve temizlik ürünlerind

A101’den ‘Haftanın Yıldızları’ Kampanyası… İşte 10-16 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi…

Bol ürün çeşidi ve uygun fiyatlarıyla öne çıkan A101’de cebinize hitap eden yeni bir kampanya başlıyor. A101 tarafından her hafta düzenlenen ‘Haftanın Yıldızları’ kampanyası devam ediyor. 10-16 Eylül arasında yapılacak Haftanın Yıldızları kampanyasında ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla satın alabilir

Akıllı Yıldızlar projesi Haberi

Akıllı Yıldızlar projesi

Proje kapsamında 17 okulda toplam 23 bin 800 öğrenciye, 490 eğitimciye ve 6 bin 300 veliye ulaşılarak toplamda 105 bin saat bilinçlendirme yapıldı. 30 Soyak Gönüllüsü de eğitimler sırasında 700 saat gönüllülük hizmeti verdi. 



Proje, CSR Europe tarafından "Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çözümü Büyük Ödülü" ve KSS Türkiye tarafından da "Çevre Alanında Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Çözümü Ödülü'nün sahibi oldu. Projenin toplam hedef! kapsamında 50 bin kişiye ulaşarak 150 bin saat bilinçlendirme ve yüzde 10 seviyesinde öğrencilerin bilgisinde pozitif değişim bulunuyordu. Rakamsal değerlere de bakıldığında proje ilk yılında hedefi yüzde 40 aşmış görünüyor. 



'Enerji Dostu'


Okul Eğitime katılan 4. sınıf öğrencileri. eğitimlerin tamamlanmasının ardından öğrendiklerini okullarındaki diğer öğrencilerle de paylaşmak ve farkmdalık yaratmak üzere Enerji Günlerinde buluştu. 4 gün süren Enerji...