16 / 04 / 2024

Akıllıoğlu İnşaat iletişim

Akıllıoğlu İnşaat iletişim

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Gül ve Selami Gül ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence fiyat!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesinde 290 rezidans daire yer alıyor...

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kırıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi!

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de yer alan Sahilada Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada fiyat!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada projesi 290 rezidans daireden meydana geliyor. Maltepe'de yer alan Sahilada Rezidans projesi 24 ayda tamamlanarak, sahiplerine teslim ediliyor...

Akıllıoğlu İnşaat iletişim Haberi

Akıllıoğlu İnşaat iletişim

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya sair şartlarda binalar yapmak satmak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Gülbahar Mh.Serçe Sk.Ozbek Ap.N.5/2...