26 / 04 / 2024

Akın Çakmakçı Bulvarındaki parseller

Akın Çakmakçı Bulvarındaki parseller

Bolu Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında tartışmalara neden olan ve CHP’li meclis üyelerinin şerh koymasına rağmen meclisten geçen iki konuyu CHP’li meclis üyeleri kamuoyu ile paylaştı

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Böylesi ilk kez görüldü! O şehirde görev yapan memurlar akın akın tayin istiyor!

Türkiye’nin artık hemen her ilinde konut fiyatlarındaki yükselişe paralel olarak yaşanan kira artışları, milyonlarca vatandaşı canından bezdiriyor. Ancak bir şehirde yaşayanlar bundan çok daha fazla etkileniyor ve burada görev yapanlar memurlar akın akın tayinlerini istiyor!..

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Hamdi Akın: Elde kalan konutları fonlar alabilir!

2017’de Akfen Yenilenebilir Enerji, TAV ve Mersin Limanı’ndaki hisse devriyle Türkiye’ye toplam 1.2 milyar dolar doğrudan yatırım girişi sağlayan Hamdi Akın, sektör hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

ASKİ Anadolu Bulvarı'ndaki ana isale hattı arızasını giderdi!

ASKİ, Anadolu Bulvarı'ndaki ana iletim hattında meydana gelen arızanın sabah erken saatlerde giderilerek hatta su verilmeye başlandığını bildirdi.

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cepheleri yenilenecek!

Ordu Atatürk Bulvarı'ndaki binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini oylamaya sundu.

Pelin Akın iş hayatındaki hedeflerini anlattı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD’ın en genç üyesi olan Pelin Akın, iş hayatındaki hedeflerini ve özel hayatıyla ilgili herşeyi HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'e anlattı.

Bursa'nın yeni bulvarındaki çalışmalar ne zaman bitecek?

Bursa’yı yıkarak güzelleştirdiklerini söylen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binayı daha yıktıklarını, bu yolla Samanlı’yı Acemler’e bağlayacaklarını bildirdi.

Akün ve Şinasi binasını isteyen satın alabilir!

Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binayı satın alan şirketin ortaklarından Ahmet Meriç, süreçle ilgili konuşulanlardan rahatsız olduğunu belirterek, “Eğer biri aldığımızın üzerinde fiyat verirse binayı alıp, gidebilir” dedi.

Akın Çakmakçı Bulvarındaki parseller Haberi

Akın Çakmakçı Bulvarındaki parseller

Meclis toplantısında Konulardan bir tanesi 14 Burda AVM için yeşil alanın otopark yapılması iken diğer konu ise Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, 155. Sok. ve Dr. Akın Çakmakçı Bulvarın’dan cephe alan tüm parsellerin ayrık nizam 3 KAT olan yapılaşma şartlarının 4 KAT’a çıkartılması oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Mustafa Aksoy; ugün CHP belediye meclis üyeleri olarak red etmemize rağmen meclisten oy çokluğu ile geçen ve Bolu halkının gelecekteki huzurunu bozacağına inandığımız iki konuyu sizlerle paylaşmak istiyoruz” dedi.

BELEDİYE KİMLERE MENFAAT SAĞLIYOR

10 Mayıs 2016 tarihindeki meclis toplantısında imar komisyonundan şerh düşülerek meclise gelen kalıcı konutlar Kılıçarslan Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, 155. Sok. ve Dr. Akın Çakmakçı Bulvarı’ndan cephe alan tüm parsellerin ayrık nizam 3 KAT olan yapılaşma şartlarının 4...