19 / 04 / 2024

Akınca Deresi orta mahalle su baskını

Akınca Deresi orta mahalle su baskını

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mavikent beldesindeki Akınca Deresi'nin taşması sonucu Orta Mahalle'de bazı sera ve evleri su bastı. Yazır köyünde de yollarda hasar oluştu.

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Cep telefonu fiyatları artınca telefon kiralamada talep patlaması oldu!

Yüksek enflasyon, kur ve vergiler nedeniyle sıfır cep telefonu fiyatlarında artışlar yaşanmaya başlayınca kiralamada talep patladı. Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura, “Tüketiciler artık paralarını telefona yatırmayı tercih etmiyor” dedi.

Hatice Kolçak'tan şok eden gram altın tahmini! O rakama çıkınca satacağım!

Hatice Kolçak'tan Gram Altın tahminleri geldi! Gram altında rekor tahmin: "O rakama yükseldiğinde satacağım!" İşte ayrıntılar...

En hızlı orta segment Android telefonlar belli oldu! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

AnTuTu, Ocak ayında 10. en hızlı orta sınıf Android akıllı telefonunu duyurdu. Telefonunuz geçen ay nasıl performans gösterdi?

ESK indirimlerini gören koşuyor! Bu kez burger ve kasap köfteye akın var! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu (ESK) indirimlerini gören koşuyor! Birçok üründe indirimlerini koruyan kurum bu kez burger ve kasap köftede indirim yapınca vatandaş akın etti. İşte ESK 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bu haberi bekleyenler dikkat! Orta gelirliye konutta kredi müjdesi de az önce geldi!

AK Parti, yüzbinlerce kişi tarafından beklenen konut finansmanıyla ilgili önemli bir hamle yaptı. Edinilen bilgiye göre, orta gelirli vatandaşlara yönelik düzenlenecek konut kampanyasının finansmanı ile ilgili teklif, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu. Peki çok yakında yasalaşması beklenen tek

Samsung M7  Akıllı Monitörler en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Sade ve şık bir tasarıma sahip Samsung M7 monitörler Orta düzeyde yer kaplar, o kadar incedir ki, yine de monitörün önüne bir klavye yerleştirebilirsiniz.  Peki, Samsung M7  Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Uşak Karahallı TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Akınca Deresi orta mahalle su baskını Haberi

Akınca Deresi orta mahalle su baskını


Kumluca ilçesine bağlı Mavikent beldesinde dün akşam saatlerinde etkili olan sağanağın ardından taşan Akınca Deresi, ev ve seralarda hasara neden oldu.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mavikent beldesindeki Akınca Deresi'nin taşması sonucu Orta Mahalle'de bazı sera ve evleri su bastı. Yazır köyünde de yollarda hasar oluştu.


Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, yaptığı açıklamada, bölgede herhangi bir can kaybı olmadığını bildirdi. Baştürk, sabah erken saatlerden itibaren İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarına başladıklarını kaydetti.


Yazır köyünden Olimpos'a ulaşımı sağlayan yollarda da bozulmalar olduğunu belirten Baştürk, bozulan yolların onarımı için çalışma başlatıldığını açıkladı.


Mavikent beldesinde sera ve evlerini su basan vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren temizlik çalışmalarına başladı. Evini ve serasını su basan Ali Yavuz, dere sularının 10-15 dakikada yükseldiğine işaret etti....