16 / 04 / 2024

Akıncı Mühendislik

Akıncı Mühendislik

Akıncı Mühendislik Medya Yapımcılık Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İlkay Akıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak 2014 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanım Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Ünal Ünsal tarafından kuruldu.

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Bikoza Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bikoza Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Çelik tarafından kuruldu.

Bemist Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bemist Mühendislik Limited Şirketi Üsküdar’da 210 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kopuz Ramazan Barış Ekinci Soner Yeşilyurt ve Tufan Üçüncü tarafından kuruldu.

Vplus Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vplus Mühendislik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Poyraz, ve Zekayi Başara tarafından kuruldu.

Bron İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  25 bin TL sermaye bedeli ile  Bora Akşar ve  Önder Umut tarafından kuruldu.

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Canmet Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Canmet Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret  Limited Şirketi  Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Eci ve  Volkan Can tarafından kuruldu.

Akıncı Mühendislik Haberi

Akıncı Mühendislik

Akıncı Mühendislik Medya Yapımcılık Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İlkay Akıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Akıncı Mühendislik Medya Yapımcılık Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şİrket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak bunları uygulamaya koymak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akıncı Mühendislik Medya Yapımcılık Tekstil ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: 

KİRAZLI MAHALLESİ, MAHMUTBEY CADDESİ, NO.130 D.1...