29 / 03 / 2024

akiş ak asya projesi

akiş ak asya projesi

Akiş Gayrimenkul tarafından inşa edilen Akasya Acıbadem projesi 22 Mayıs'ta satışa sunuluyor

Akiş GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akiş GYO, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve özet bireysel finansal tablolara ilişkin açıklayıcı dipnotlarını yayımladı.

Akiş GYO Suadiye Ak Apartmanı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Suadiye Ak Apartmanı projesine ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Asya ve Avrupa kıtası birleşiyor! Kuzey Marmara Otoyolu tamamlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Asya ve Avrupa kıtasını birleştirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkıyor...

Ak Apartmanı değerleme raporu 2019!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bostancı Mahallesi 315 ada 3 parselde bulunan Ak Apartmanı projesine ilişkin olarak hazırlanan değerleme raporu yayınlandı...

Asya Avrupa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Avrupa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aad Qasım Atı Atı tarafından 40 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Ali Yeşil, Asya Termal Tesisleri'ni satın aldı!

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenlediği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Asya Termal Tesisleri satıldı!

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenledği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Konya Akıllı Şehirler Komitesi Başkanlığı’na seçildi!

Tahir Akyürek’in eş başkanlığını yürüttüğü Birleşik Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı bünyesinde ilk kez kurulan Akıllı Şehirler Komitesi Başkanlığı’na Konya Büyükşehir Belediyesi seçildi.

Akiş GYO Ak Girişim Müteahhitlik ile sözleşme imzaladı!

Akiş Gayrimenkul Yatıtım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO Ak Girişim Müteahhitlik ile sözleşme imzaladı.

Akasya Acıbadem kapalı spor salonunu bakanlığa teslim etti mi?

Ford Otosan Fabrikası’nın bulunduğu 180 dönümlük araziye yapılan Ak-Asya bloklarının Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teslim etmesi gereken 5 bin mekrekarelik açık ve kapalı spor alanını teslim etmediği ortaya çıktı.

Akiş GYO Bostancı Ak Apartmanı'ndan daire aldı!

Akiş Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bostancı Ak Apartmanı' ndan daire aldı

Akiş GYO Bağdat Caddesi Ak Apartmanı'ndaki 3 dairesini sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağdat Caddesi Ak Apartmanı'nda yer alan 3 dairesini sattı.

akiş ak asya projesi Haberi

akiş ak asya projesi

Akiş Gayrimenkul tarafından Acıbadem'de 182 bin metrekarelik eski Ford Otosan arazisi üzerinde inşa edilecek olan Akasya Acıbadem projesi 1600 konuttan oluşuyor. Ağırlıklı olarak 3+1 olmak üzere 2+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor. 2+1 dairelerin fiyatları 546 bin TL'den başlıyor. Az katlı bloklarda yer alan 168 metrekarelik 3+1 daireler 552 bin TL ile 753 bin TL arasında satılırken, 40 katlı kuledeki 179 metrekarelik 3+1 tipi dairelerin fiyatı 856 bin TL'den başlıyor. 4+1 dubleks dairelerin fiyatları ise 1 milyon TL ile 1 milyon 375 bin TL arasında değişiyor.

Akasya Acıbadem'de ilk önce liste fiyatı üzerinden yüzde 6 indirim uygulanıyor. Peşinat verildikten sonra kalan kısma da yüzde 6'lık ikinci bir indirim yapılıyor. Daire tipine göre indirim tutarı 120 bin TL ile 200 bin TL...