29 / 03 / 2024

Akiş GYO Bağdat Caddesi Ak Apartmanı

Akiş GYO Bağdat Caddesi Ak Apartmanı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağdat Caddesi Ak Apartmanı'nda yer alan 3 dairesini sattı.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Akiş GYO'nun sermaye tavanının 2 milyar TL'ye yükseltilmesine Ticaret Bakanlığı'ndan onay!

Akiş GYO'nun kayıtlı Sermaye Tavanı artırımı ve Esas Sözleşme Tadili talebine ilişkin başvurusu Ticaret Bakanlığı tarafından uygun bulundu.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

Akiş GYO Haziran ayına özel kiracılarına destek verecek!  

Akiş GYO, AVM kiracılarına Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanacak.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şrketi'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edildi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Akiş GYO Bağdat Caddesi Ak Apartmanı Haberi

Akiş GYO Bağdat Caddesi Ak Apartmanı

Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimiz portföyüne alınmak üzere Maliye Bakanlığı'nın sahip ve maliki bulunduğu Bostancı Mahallesi, Bağdat Cad., No:492, Kadıköy-İstanbul adresinde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada No: 315, Pafta No: 65 ve Parsel No: 3'te kayıtlı Ak Apartmanı'nda yer alan (1) no.lu bağımsız bölümün,  İstanbul ili, Fatih ilçesi,İskenderpaşa mahallesinde kain, tapunun, pafta:436, ada:2002, parsel:42 numarasında kayıtlı gayrimenkul üzerinde yer alan 1, 2 ve 3 numaralı bağımsız bölümler ile takas/trampa edilmesinin Maliye Bakanlığına teklif edilmesi amacı ile 1, 2 ve 3 numaralı bağımsız bölüm malikleri ile toplam 2.300.000 TL  tutarındaki gayrimenkullerin alımına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzalanmıştır.


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...