28 / 03 / 2024

Akiş GYO denetim şirketi

Akiş GYO denetim şirketi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Akiş GYO, sermaye artırımından 44.8 milyon TL'lik fon elde etti!

Akiş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin artırılması sonucunda elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin olarak Denetim Komitesi tarafından hazırlanan raporu yayınlandı. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şrketi'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edildi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Akiş GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Akiş GYO'nun 2021 yılı dönemindeki mali tablo ve raporlarının denetlenmesi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mali Anonim Şirketi'nin seçilmesinin Genel Kurul'a önerilmesine karar verildi. 

Akiş GYO kar payı dağıtacak mı?

Akiş GYO, 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO kapanan AVM mağazalarından kira almayacak!

Akiş GYO, alışveriş merkezlerinin 2020 yılı Mart ayı kirasının faaliyetin devam ettiği 19 Mart tarihine kadar tahsil edilmesine karar verildi...

Akiş GYO sermaye artırımı başvurusunu geri çekti!

Akiş GYO, tahsisli sermaye artırımına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvurusunu ülke ve dünya genelinde yaşanan koşullar nedeniyle geri çekti.

Akiş GYO, AVM'lerinde kira indirimi yapacak!

Korona virüse karşı çalışanlarını, Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem alan Akiş GYO, AVM'lerde kira indirimi yapacak.

Akiş GYO'nun 3. kupon ödeme dönemi faiz oranı yüzde 3,3023!

Akiş GYO tarafından ihraç edilen 100 milyon TL tahvilin 10 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan 3. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,3023...

Akiş GYO 2019 faaliyet raporu!

Akiş GYO, 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Akiş GYO sermaye artırımı fon kullanım raporunu yayınladı! 

Akiş GYO tahsisli sermaye artışı kapsamında sermaye artırımından elde edilecek fonun hangi amaçlarla kullanılacağına ilişkin hazırlanan raporu yayınladı...

Akiş GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Akiş GYO, kar payı dağıtımının genel kurul tarafından onaylanması hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO, Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, danışmanlık hizmeti alınacak şirketi Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. olarak belirledi...

Akiş GYO denetim şirketi Haberi

Akiş GYO denetim şirketi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşunun tescili hakkında açıklama yaptı.

Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine karar verildi.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin (a member firm of Ernst & Young Global Limited) Şirketimiz bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, 16.04.2019 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edilmiştir.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...