25 / 04 / 2024

Akkent Konutları projesi

Akkent Konutları projesi

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Çanakkale Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti ne olacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Özel; “Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor”dedi.

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Fuzul TEM Konutları Projesi 2017!

Fuzul TEM Konutları Projesi projesinde daireler 2019'un sonunda teslim ediliyor. Fuzul TEM Konutları projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor...

Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları projesinde kurasız satış sebebiyle, başvurular daire sayısıyla sınırlı. Projede 2 bin 138 daire yer alıyor. Peki, Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Akkent Paradise Gardens Residence'dan ev almanın tam zamanı!

Batıkent Kardelen semtinin çehresini değiştiren Akkent Konutlarının yeni projesi Akkent Paradise Gardens, sakinlerine çok özel bir dünya sunuyor.

Başakşehir Avrupa Konutları Projesi nereye yapılacak?

Başakşehir Avrupa Konutları Projesi nereye yapılacak? Artaş İnşaat imzasını taşıyan Avrupa Konutları Başakşehir 1. etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle 2016 yılında hayata geçiriliyor...

Artaş Halkalı Avrupa Konutları Projesi!

Toplam 600'e yakın dairenin yer alacağı proje yaklaşık 30 bin metrekare arsa alanına sahip. Artaş Halkalı Avrupa Konutları Projesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin karşısında inşa edilecek.

Halkalı Avrupa Konutları Projesi nerede?

Avrupa Konutları Halkalı Projesi'nin arsa alanı yaklaşık 30 bin metrekare olarak belirlendi. Detayları netleşmeyen projenin 600 konuttan oluşması planlanıyor. Peki Halkalı Avrupa Konutları Projesi nerede?

23 soruda Ayazma Emlak Konutları projesi!

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları'nda kura çekimi 30 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek. İşte 23 soruda Ayazma Emlak Konutları projesi...

Kom Yapı Tepekent Konutları Projesi!

Kom Yapı Tepekent Konutları Projesi Ankara'da hayata geçiriliyor. 2017 yılı içerisinde tamamlanması öngörülen projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Akkent Konutları projesi Haberi

Akkent Konutları projesi

Anonim şirketin limited şirkete göre daha avantajlı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Şükrü Kızılot, şirket sahiplerini uyardı ve “limited şirketinizi bir an önce anonim şirket haline dönüştürün’’ dedi.


13 Ekim Dünya Konut Günü dolayısıyla İvedik OSB ev sahipliğinde, Ünal Akpınar A.Ş’nin sponsorluğunda İvedik Organize Sanayi Bölgesi Toplantı ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını OSTİM OSB Başkanı Hasan Gültekin ve Ünal Akpınar A.Ş. Genel Müdürü Birol Akpınar yaptı. Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Salih Zeki Salalı da konut sektöründeki yeni trendler hakkında bilgi verdi.


Prof. Dr. Şükrü Kızılot, seminerde yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. “Torba Kanun”un 67 kanun ile 4 kanun hükmünde kararnamede değişiklik yaptığını anlatan Prof. Dr. Kızılot, TBMM’ye “torba” olarak gelen kanunun “çuval” olarak...