26 / 04 / 2024

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.



Ankara’da bir marka haline gelen Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent konutlarının 6. Etabı olan,  Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanları satışa açıyor.

Yatırım değeri her gün artan Batıkent’in Çakırlar bölgesinde yer alan proje; çevre yoluna 5 dakika, havaalanına 15 dakika, İstanbul yoluna 8 dakika, Kızılay merkeze 20 dakika, metro durağına ise 2 kilometre mesafe de yer alıyor.

Bölgesinde Yapılabilecek Son AVM... 

Bölgesinde yapılabilecek ilk ve son AVM Ev-Ofis karma projesi olma özelliğine sahip olan proje, konumu itibari ile 30 binden fazla konuta ve 120 binden fazla kişiye, Ankara’nın sanayi ve ticaret merkezlerinden  İvedik ve Ostim bölgelerine yakınlığıyla 12 binden fazla iş yerine hizmet etmeye hazırlanıyor. 

Ticari parsel üzerinde kurulu olan projede; 15 bin metrekare kapalı alan içerisinde, 316 adet 1 oda 1 salon ev-ofis olarak kullanıma sunulacak bağımsız bölüm ve altında konumlandırılmış 113 adet mağazayı barındıran bir alışveriş merkezi bulunuyor. 

AVM dükkanlarının satılabilir olması ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle yatırımcılara yeni bir alternatif sunan proje, yatırımcılarına ticari işletmelerden düzgün ödemeli, istikrarlı kira getirisi sağlayacak bir fırsat sunuyor. Sözleşme ile birlikte hemen fatura alabilme ve katma değer vergisini kullanabilme imkanı da bulunuyor. Akkent Konutlarında her projenin teslimatından sonra yapımcı firma teknik destek hizmetini bu projede sunacağı da belirtildi.

Seçkin Markalar Akkent 6 AVM Ev-Ofis’te Buluşuyor


AVM mağazalarının satılabilir olmasıyla, yatırımcılara yeni bir soluk getiren Akkent 6 AVM Ev-Ofis, bölgesinin artan nüfus ve ticari potansiyeline, AVM’de bir araya getirdiği seçkin markalar sunuyor.  Ankara  Batıkentlilerin; cafe, market, restoran, eczane, beyaz eşya mağazası, eğlence alanları, giyim ve kozmetik mağazalarıyla aradığı her şeyi bulabilecekleri, güvenle alışveriş yapabilecekleri yaşam alanları da yaratıyor. 

Akkent 6 AVM Ev-Ofis, ticari kuruluşların merkez ofis, finans, satın alma, satış birimlerinin üretim sahasının dışında tutulma talebine cevap verebilecek, 1 oda 1 salon Ev-Ofis seçenekleri ve caddeye bakan cephelerde bulunan alışveriş merkezi mağazalarıyla, Batıkent’in yeni  iş, yaşam ve eğlence merkezlerinden biri olacak.

 

http://www.akkent.com.tr/


Geri Dön