19 / 04 / 2024

Akkışlada temeli atılan proje

Akkışlada temeli atılan proje

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkışla'da yaptırılacak olan 'Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Akkışlalıların törene ilgisi büyüktü.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

11 ildeki 20 bin kalıcı konutun temeli atılıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra hükümet, yıkılan konutları yeniden inşa etmek için seferberlik başlattı. Bu hafta Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 20 bin konutun daha temeli atılıyor.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Hindistan'da Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı!

Hindistan’da 1528 yılında yapılan ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli atıldı...

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin temeli atıldı! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuşma yaptı. Ali Kurt, "Bugün 2+1 dairelerimiz için yaklaşık yüzde üçlük bir indirim daha yaparak, vatandaşlarımıza 120 ay sabit taksitle 0.62 faiz oranı sunuyor

Halkalı Kapıkule Demiryolu Hattı'nın temeli atıldı!

Halkalı Kapıkule Demiryolu Hattı Projesi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Proje coğrafi olarak Türkiye’nin AB’ye bağlanmasını da simgelemektedir" dedi.

Bursa Osmaniye Cami'nin temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te temeli belediye tarafından atılan ve vatandaşlar tarafından bağış usulü ile inşa edilecek olan Osmaniye Cami temeli atıldı.

İskitler'deki kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Ankara'nın İskitler bölgesinde başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan projenin temeli atıldı.

Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde inşa edilecek kültür merkezinin temeli atıldı. İş adamı Şefik Yılmaz Dizdar tarafından yaptırılan Leyla Dizdar Kültür Merkezi 10 bin metrekare alanda hayata geçirilecek.

Serik Kocayatak TOKİ projesinin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel turizm çalışanlarına verdiği konut sözünü tuttu. Serik Kocayatak’ta temeli atılan TOKİ konutlarının inşaatı başladı.

Avrupa Konutları İlkokulu'nun temeli atıldı!

Artaş İnşaat sosyal sorumluluk kapsamındaki okul projelerine bir yenisini daha ekledi. Bağış olarak yapılan Avrupa Konutları İlkokulu’nun temeli atıldı...

Balıkesir Havran Belediye Binası'nın temeli atıldı!

Balıkesir’in Havran Belediyesi tarafından Hamambaşı meydanına yaptırılan yeni belediye hizmet binasının temeli atıldı. Hizmet binasının bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Akkışlada temeli atılan proje Haberi

Akkışlada temeli atılan proje

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile eski başkan ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra ilçe belediye başkanları, partililer ve kalabalık bir halk topluluğunun katılımıyla düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, tüm geliri 72 bin lira olan bir belediye olarak bu tür yatırımlar yapmalarının mümkün olmadığına dikkat çekerek, "Büyükşehir Belediyesi'nden Allah razı olsun. Her iki başkanım da Akkışla'ya büyük ilgi gösteriyorlar. Her zaman bizimle omuz omuza yürüyorlar. Bizim kendi imkanlarımızla bu tür tesisler yaptırmamız mümkün değil. İlçemize kazandırılacak olan bu tesis için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 




Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de hizmetin tek elden yürütülerek kaynakların daha verimli kullanılması ve özelliklede imar ve planlama bütünlüğü açısından son derece...