24 / 04 / 2024

akkoza esenyurt son durum

akkoza esenyurt son durum

5 bin 612 konutun planlandığı Koza Park Akkoza Esenyurt projesinde kapasite artışı ile ilgili 20 Mayıs 2014 tarihinde halkı bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla toplantı yapılacak...

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

İstanbul'un hangi ilçesinde ev kiraları 2 katına çıktı?

İstanbul'un konutta öne çıkan ilçesi Esenyurt, son zamanlarda polisiye olaylarla gündemde. Peki Esenyurt'ta emlak sektörünün son durumu ne? Ev fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Esenyurt Akkoza 2 adet daire 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza 2 adet daireye ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Esenyurt Akkoza Restaurantlar Sokağı değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza projesi Restaurantlar Sokağı'na ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun değerleme raporu.

HEP İstanbul Esenyurt’ta son iki blok satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı.

Esenyurt Hep İstanbul'da son iki blok satışta!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde, beklenen son iki blokta satışlar başladı. Projede 7 farklı bankadan mortgage kredisi kullanma imkânı bulunuyor.

Esenyurt Hep İstanbul lansman fiyatları için son gün 31 Aralık!

Esenyurt Hep İstanbul lansman fiyatları için son gün 31 Aralık. 2017 yılında teslim edilecek olan projedeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

akkoza esenyurt son durum Haberi

akkoza esenyurt son durum


İstanbul Esenyurt'ta Koza Park Akkoza konut projesi kapasite artışı ile ilgili halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 20 Mayıs 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı düzenlenecek.



Kozapark Akkoza projesinde 5 bin 612 konut geliyor! İşte tüm detaylar!




Gülcihan...