29 / 03 / 2024

Akmerkez 2014 ödülleri

Akmerkez 2014 ödülleri

Sektöründe 20 yılı geride bırakan Akmerkez, AVA Digital Awards 2014 ödülleri'nde 6 ödül birden alarak 2014'e hızlı bir giriş yaptı. Akmerkez Genel Müdürü Murat Kayman konu ile ilgili açıklama yaptı...

Lidya Grup’un Epson ödülleri dağıtıldı!

25 Şubat’ta düzenlenen Türkiye’den bayilerinin katıldığı toplantıda, Lidya Grup’un Epson ödülleri sahiplerini buldu.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden iki ödül aldı!

Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği Mimarlık Ödülleri başvuruları başladı!

2004 yılında verilmeye başlanan ve 4. kez sahiplerini bulacak olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Mimarlık Ödülleri bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteği ile düzenleniyor.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

GarantiMortgage.com Altın Örümcek Ödülleri’nin birincisi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

Akmerkez 2014 ödülleri Haberi

Akmerkez 2014 ödülleri

Akmerkez, 2014 yılının ilk ödülünü en prestijli uluslararası ödül programlarından biri olan AVA Digital Awards’dan aldı.  Akmerkez, ‘Dileklerini Uçur’ projesi ile AVA Digital Awards Sosyal Medya kategorisinde Yarışma Tanıtımı, Twitter Genel ve Twitter Bağlantılı alanlarında Altın; Dijital Pazarlama kategorisinde Dijital Pazarlama Kampanyası, Sosyal Kampanya ve Diğer dallarında ise Platin olmak üzere 6 ödüle layık görüldü.


Sadece 2013 yılı içerisinde Hermes Creative Awards, AVA Digital Awards, Platinium PR Awards, Stevie Awards, MarCom Awards’da 6 farklı proje ile 15 ödül kazanan Akmerkez, bu yılın ilk ödülü ise Dileklerini Uçur Projesi ile AVA Digital Awards’dan geldi. Üstelik iki kategoride toplam altı dalda altın ve platin ödüller kazandı.


Yüksek rekabet ortamında var olmanın yenilikçi bakış açısıyla mümkün olduğuna değinen Akmerkez Genel Müdürü Murat Kayman, başarılarını...