19 / 04 / 2024

akmerkez etiler dış cephe

akmerkez etiler dış cephe

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Akmerkez'in dış cephesinin yenilenmesi için 1 yıldır bekleniyor...

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

Akmerkez GYO'nun Geçici Vergi Beyannamesi ekinde verilen 01 Ocak 2020-31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı.  

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Akmerkez GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Akmerkez GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine neden olabilecek kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Kırıkkale'de inşaattan düşen işçi yaralandı!

Kırıkkale'de Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde çalıştığı inşaatın 4. katından düşen işçi yaralandı..

Akmerkez GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Akmerkez GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Akmerkez GYO'nun kar payı 2. taksit ödemesi ertelendi!

Akmerkez GYO'nun kar payı 2. taksidinin ödeme tarihi, 31 Aralık 2020 tarihinden sonraki yasal düzenlemeler değerlendirilerek Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek.

Akmerkez GYO 2020 faaliyet raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Akmerkez GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Akmerkez GYO, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Akmerkez GYO'nun 2020 yılı 1. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Akmerkez GYO'nun 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemine ilişkin Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu. 

Akmerkez GYO finansal tablo denetimi açıklaması!

Akmerkez GYO bağımsız denetim zorunluluğu olmayan 3 ve 9 aylık ara dönemlerde finansal tablolarını bağımsız denetimden geçirecek...

akmerkez etiler dış cephe Haberi

akmerkez etiler dış cephe
İstanbul Etiler'de yer alan Akmerkez'in dış cephe çalışmaları için 1 yıldır bekleniyor. Akkök Sanayi ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Yönetin Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Raif Ali Dinçkök, Akmerkez için 25 milyon dolarlık yenileme çalışmalarına başladıklarını, iç yenilemeyi bitirdiklerini, ancak dış cephe yenilenmesi için izin beklediklerini...