16 / 04 / 2024

Akmerkez GYO Açıklama

Akmerkez GYO Açıklama

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği bulunan Sayın Remziye Aslı Karadeniz'in görevinden ayrılma durumu bildirildi.

Akmerkez GYO finansal raporlarının açıklanmasında ek süre kullanacak!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara dönemlerde finansal raporların kamuya açıklanmasında ek süre kullanımı hakkında bilgilerini yayınladı.

Akmerkez GYO ve ilişkili taraflar arasındaki işlem raporları!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda SPK'nın maddesinde yer alan ve yönetim kurulu tarafından şirket ve ilişki taraflar arasındaki işlemleri rapor halinde yayımladı.

Akmerkez GYO 6 aylık ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirketin 01/01/2015 - 30/06/2015 döneminine ait 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı. İşte 6 aylık faaliyet raporu dosyası...

Akmerkez GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal bilgilere ilişkin raporunu yayınladı. İşte 6 aylık finansal bilgiler...

Akmerkez GYO'da Raif Ali Dinçkök başkan, Feyyaz Berker başkan vekili seçildi!

Akmerkez GYO, vazife taksim kararını kamuoyuna açıkladı

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Akmerkez GYO, sinema alanını Üçgen Bakım'a aylık 80 bin TL'ye kiraladı!

Akmerkez GYO'nun Üçgen Bakım'a kiralanmış olan sinemanın, aylık 80 bin TL bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verildi.

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Akmerkez GYO sinema alanı kira değerleme raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 7 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme raporu

Akmerkez GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

2020 yılı net dönem karı 56 milyon 870 bin 7 TL olan Akmerkez GYO, kar dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı.

Tekfen Holding Akmerkez GYO paylarından 17 bin adetini sattı!

Tekfen Holding A.Ş.'nin 4 Aralık 2020 tarihinde Akmerkez GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 62,00TL-65,00TL fiyat aralığından toplam 17 bin nominal tutarlı satış işlemi, hisselerin fiili dolaşımını artırmak maksadı ile gerçekleştirildi. 

Akmerkez GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Akmerkez GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine neden olabilecek kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Akmerkez GYO'dan fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Akmerkez GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak özel bir açıklama yapmadı.

Akmerkez GYO'nun fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Akmerkez GYO'nun 30 Haziran 2020 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2020 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Akmerkez GYO finansal tablo denetimi açıklaması!

Akmerkez GYO bağımsız denetim zorunluluğu olmayan 3 ve 9 aylık ara dönemlerde finansal tablolarını bağımsız denetimden geçirecek...

Vakıf GYO'dan pay satışı hakkında açıklama!

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Akmerkez GYO'nun davasında karar çıktı!

Akmerkez GYO'nun mahkeme kararının onanmasına dair Yargıtay 11. Hukuk Dairesi kararına karşı davacı tarafça yapılan karar düzeltme talebi reddedildi.

Akmerkez GYO kar payı dağıtımı yapacak mı?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ikinci kar payı taksiti ödeme tarihi düzeltmesi hakkında açıklama yaptı...

Akmerkez GYO Açıklama Haberi

Akmerkez GYO Açıklama

Akmerkez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan Sayın Remziye Aslı Karadeniz 22 Nisan'da görevinden ayrıldı.


Akmerkez GYO Açıklama:


BORSA İSTANBUL BAŞKANLIĞI'NA,


Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan Sayın Remziye Aslı Karadeniz 22.04.2016 tarihi itibarıyla Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden ayrıldığını bildirmiştir.


Yeni atamaya ilişkin gelişmeler ayrıca...