28 / 03 / 2024

Akmerkez GYO, sinema alanını Üçgen Bakım'a aylık 80 bin TL'ye kiraladı!

Akmerkez GYO, sinema alanını Üçgen Bakım'a aylık 80 bin TL'ye kiraladı!

Akmerkez GYO'nun Üçgen Bakım'a kiralanmış olan sinemanın, aylık 80 bin TL bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verildi.



Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bazı bölümlerin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO'nun ilişkili tarafı olan Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş.(Üçgen Bakım)'ye kiralanmış olan sinemanın, küçültülmesi amacıyla, Ter Ra Gayrimenkul Değerleme Şirketine yaptırılan kira değerleme raporunda belirtilen kira ekspertiz değerinin altında olmayacak şekilde, aylık 80 bin TL bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuz tarafından,

Şirket'in ilişkili tarafı olan Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş.(Üçgen Bakım)'ye kiralanmış olan sinemanın, küçültülmesi amacıyla, Ter Ra Gayrimenkul Değerleme Şirketine yaptırılan 2021/AKMERKEZGYO/001 numaralı kira değerleme raporunda belirtilen kira ekspertiz değerinin altında olmayacak şekilde, aylık 80.000 TL (KDV hariç) bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verilmiştir.


Geri Dön