28 / 03 / 2024

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.



Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bazı bölümlerin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO'nun ilişkili tarafı olan Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile; 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için; kira bedelinin değerleme şirketi tarafından belirlenen kira ekspertiz değerinin altında olmayacak şekilde net ciro üzerinden hasılat payı alınarak belirleneceği iki ayrı kira sözleşmesi yapılmasına karar verildi. 

Akmerkez GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket'in ilişkili tarafı olan Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile; 27 bağımsız bölümden oluşan 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için; kira bedelinin değerleme şirketi tarafından belirlenen kira ekspertiz değerinin altında olmayacak şekilde net ciro üzerinden hasılat payı alınarak belirleneceği iki ayrı kira sözleşmesi yapılmasına karar verilmiştir.

Kira ekspertiz değerleri, Ter Ra Gayrimenkul Değerleme Şirketine yaptırılan ve 28.06.2021 tarihinde KAP'ta açıklanan 2021/AKMERKEZGYO/002 nolu raporda yer almaktadır.


Geri Dön