25 / 04 / 2024

akmerkez ışık etkinliği

akmerkez ışık etkinliği

Akmerkez, 29 Mart'ta saat 20:30 ile 21:30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatarak, dünya saati uygulamasına destek verecek ve iklim değişikliğinin tehlikelerine dikkat çekecek...

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği 11 Haziran'da!

Hilti, 2016 yılında Hilti Center’larda 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin ikincisini 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

GTÜ Mimarlık ve Sürdürülebilirlik Üzerine Konuşmalar etkinliği gerçekleşti!

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Mimarlık Fakültesi'nde Bahadır Kul'un konuşmacı olarak katıldığı 'Mimarlık ve Sürdürülebilirlik Üzerine Konuşmalar' etkinliği yapıldı. Etkinlik GTÜ Mimarlık Bölümü Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Tema İstanbul yılbaşı etkinliği 29 Aralık'ta!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yeni yılı Tema İstanbullularla kutluyor.Tema İSTANBUL meydanında düzenlenecek yeni yıl etkinliği 29 Aralık 2015 Salı günü gerçekleşecek.

İstMarina brunch etkinliği 27 Aralık'ta!

Dap Yapı İstMarina projesinin brunch etkinliği 27 Aralık 2015 tarihinde İstMarina Satış Ofisi Kartal'da gerçekleştirilecek.

Hilti Açık Kapı Günü etkinliği 19 Aralık'ta!

İnovatif ürünleri ve hizmetleri ile inşaat sektöründe ses getiren Hilti, yılda 5 kez düzenlenen ‘Hilti Açık Kapı Günü’ etkinliği kapsamında belirli ürünlerine özel birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor.

Keller Williams’ın Açık Ev etkinliği gerçekleşti!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan etkili bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’de düzenlendi.

Keller Williams Open House etkinliği yarın!

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

Çimsa Usta Etkinliği Kayseri’de yapıldı!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan Çimsa, hazır beton kullanıcılarına yönelik Kayseri’de ‘Usta Etkinliği’ düzenledi.

Keller Williams 'Açık Ev' etkinliği Bodrum'da gerçekleştirildi!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Bodrum’da düzenlendi.

TMMOB’dan depreme duyarlılık etkinliği!

Deprem ve alınacak önlemlerle ilgili bünyesinde önemli çalışmalar gerçekleştiren Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin bu önemli etkinliğinde, sergi ve basın açıklamasının yanı sıra bir panel de gerçekleştirilecek.

akmerkez ışık etkinliği Haberi

akmerkez ışık etkinliği


Akmerkez, dünya saati uygulamasına destek vererek cumartesi günü ışıklarını bir saatliğine kapatacak


Akmerkez, 29 Mart'ta saat 20:30 ile 21:30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatarak, dünya saati uygulamasına destek verecek ve iklim değişikliğinin tehlikelerine dikkat çekecek.


Bugün küresel iklim değişikliği ve çevre sorunları hakkında farkındalık yaratmak amacıyla 7 kıtada, 150'den fazla ülkede, 7.000'den fazla şehirde milyonlarca insana ulaşarak, dünyanın en yaygın çevrecilik hareketinden birine dönüşen uygulamaya, Akmerkez her yıl olduğu gibi bu yıl da katılıyor.


İlk olarak Avusturalya'nın Sidney kentinde binlerce kurum ve milyonlarca insanın, sembolik olarak ışıklarını bir saat kapatarak başlattığı Dünya Saati uygulaması, dünya kamuoyuna önemli bir mesaj vermişti;


"Dünya'nın iklimi değişiyor ve küresel ısınma artıyor"


Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından 2007 yılında başlatılan ve tüm dünyada yankı bulan Dünya Saati...