27 / 04 / 2024

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.



İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor. Etkinlik kapsamında Hilti mağazalarında sunulacak birbirinden avantajlı fırsatlar ve indirimler Hilti müdavimlerini bekliyor olacak.


İnovatif ürünleri ve hizmetleri ile inşaat sektöründe fark yaratan Hilti, 2016 yılının üçüncü ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’ni 22-23-24 Eylül tarihlerinde Türkiye çapındaki tüm Hilti mağazalarında düzenliyor. Belirli ürünlerde yüzde 55’e varan indirim oranının yanı sıra tüm uç ve bıçaklarda 4 al 3 öde kampanyasının uygulanacağı Hilti Açık Kapı Günü’nde, tüm demo ürünlerinde yüzde 35 oranında indirim fırsatı sunulacak. Hilti’nin yeni ürünü DD200 Karot Makinesi’nin lansmana özel kampanyalı fiyatla sunulacağı bu etkinlikte ayrıca 2.750 TL ve üzeri alışveriş yapan Hilti müşterilerini özel hediyeler de bekliyor olacak.


Eylül ayı sonuna damga vuracak Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği; İstanbul, Ankara, İzmir,  Adana  ve Antalya’da yer alan Hilti mağazalarının yanı sıra 2016 yılının ilk çeyreğinde açılışı gerçekleştirilen yeni  İzmir  Aliağa, Malatya ve Konya’daki Hilti mağazalarında yüzlerce Hilti tutkununu bir araya getirecek.



Geri Dön