27 / 04 / 2024

Hilti Açık Kapı Günü etkinliğinde avantajlı fırsatlar sunuyor!

Hilti Açık Kapı Günü etkinliğinde avantajlı fırsatlar sunuyor!

İnovatif ürünleri ve hizmetleri ile inşaat sektöründe ses getiren Hilti, yılda 5 kez düzenlenen ‘Hilti Açık Kapı Günü’ etkinliği kapsamında belirli ürünlerine özel birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor.



19 Aralık Cumartesi günü Türkiye genelindeki tüm Hilti mağazalarında gerçekleştirilecek yılın son etkinliği tüm müşterilere açık olacak.


İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti‘nin 19 Aralık Cumartesi günü tüm Hilti mağazalarında aynı anda gerçekleştireceği ‘Hilti Açık Kapı Günü’ etkinliği, birbirinden farklı kampanyalarla Hilti müdavimlerinin yüzünü güldürecek. Belirli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra tüm uç ve bıçaklarda 3 al 2 öde kampanyasının sunulacağı ‘Hilti Açık Kapı Günü’nde, teşhir ürünlerinde yüzde 20 ekstra indirim ve takas makinalarında ekstra yüzde 10 indirim fırsatı olacak. Yılın son  ‘Hilti Açık Kapı Günü’nde 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan Hilti müşterilerini özel hediyeler bekliyor.


‘Hilti Açık Kapı Günü’ İstanbul, Ankara, İzmir,  Adana  ve Antalya’da yer alan Hilti mağazalarında yüzlerce Hilti tutkununu bir araya getirecek.



Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında


Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde doğup, bugün 22 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 2014 yılı cirosu 4,5 milyar İsviçre Frangı (10,5 milyar TL*) olarak gerçekleşen Hilti, Türk inşaat sektörünün hızlı gelişme ve büyüme potansiyeli sebebiyle 1982 yılından itibaren 33 yıldır Türkiye’de. Hilti Türkiye, son yıllarda göstermiş olduğu gelişimle 2011 yılı başından bu yana 10 ülkenin (Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak) bağlı olduğu bir bölgesel üs konumunda. 2014 yılında yüzde 35 büyüme gösteren Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Adana Bölge Müdürlükleri’nde görev yapan 228 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ekonomiye yarattığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2015” listesinde 3. sırada yer alırken, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül’e layık görüldü. Hilti ise aynı enstitünün açıkladığı “Avrupa’nın En İyi Çok Uluslu İş Yerleri 2015” listesinde 25 marka içinde geçtiğimiz yıla göre 5 basamak yükselerek 12. sıraya yerleşti. 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İnşaat ve el aletleri sektörünün tanınan markası Hilti, yılda 5 kez düzenlenen 'Hilti Açık Kapı Günü' etkinliğini 19 Aralık'ta gerçekleştirecek. 

Türkiye genelindeki tüm mağazalannda yapılacak etkinlik kapsamında, belirli ürünlere avantajlı Tirsatıar sunulacak. Tüm uç ve bıçaklarda 3 al 2 öde kampanyasının yanı sıra teşhir ürünlerinde yüzde 20 ekstra indirim ve takas makinalannda ekstra yüzde 10 indirim fırsatı olacak. 


Posta 


Geri Dön