26 / 04 / 2024

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aysun Sandal Sadegül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Okmeydanı, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yolda! Faturalar katlanacak!

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yapılacağı gündeme geldi. Halk Tv yazarı Olcay Aydilek, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Deprem bölgesinde o süre 1 Kasım'a kadar uzatıldı: Elektrik ve gaz borçlarını sildirecekler dikkat! 

Depremlerden etkilenen 11 şehirde, elektrik ve gaz borçlarının silinmesi için başvuru süresi 1 Kasım tarihine kadar uzatıldı. İşte detaylar...

Lkr İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lkr İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Şasıcı tarafından kuruldu.

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Bukaya İnşaat Yapı Mamulleri Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukaya İnşaat Yapı Mamulleri Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karakuş tarafından kuruldu.

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Devlet 2.700 TL destek veriyor!

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelen vatandaşlar dikkat, güzel bir haber geldi. Belirli şartları sağlayan herkes 2 bin 750 TL destek ödemesi alabiliyor. Başvuru şartları ve detaylar için tıklayınız... 

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aysun Sandal Sadegül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A -Her türlü elektrik ve otomasyon ile ilgili plan , proje hazırlamak , hazırlatmak ve bunun ile ilgili yurt içi ve yurt dışından yardım almak bu işlerle ilgili mühendislik hizmetleri vermek.       Şirket her türlü konaklama, barınma ve konut inşaatları yapar, yapmak için ihalelere girer,  ve her türlü inşaat malzemesinin imalatını, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapar.          B - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...