24 / 04 / 2024

Aksa Jenaratör son durum

Aksa Jenaratör son durum

Aksa, satış ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa, yeni satış noktasını Trakya’nın merkezi Çorlu’da açtı.

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

İnşaat sektörünü gelecek 10 yılda etkileyecek trendler! 

İnşaat sektörü, son senelerde resmen dünya çapında bir dönüşüm sürecinin içine girdi. Peki Türk inşaat sektörünü gelecek 10 yılda hangi trendler etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Konut sektörü son çeyrekte dengeyi bulacak! Ev fiyatları düşecek mi?

Ev almak isteyen binlerce kişi konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Son depremler! 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika deprem listesi!

Deprem listesi araştırılan konular arasındadır. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımda olan depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Halkbank nakit ihtiyacı olanlara müjdeyi verdi! Başvuran anında krediyi alacak!

Halkbank, kamu bankaları arasında önemli bir konuma sahiptir ve müşterilerine çeşitli hizmetler sunmaktadır. Son açıklamasında, nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik yeni bir hizmet sunulacağı belirtilmiştir. Ayrıntılar için okumaya devam edin.

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru! DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Son gün elinizi çabuk tutun!

DSİ 908 sürekli işçi alımında sona yaklaşıldı. Başvuru yapmayan adaylar elini çabuk tutsun. İşte detaylar!

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Akbank'tan havalara uçuran son dakika Nisan 2023 müjdesi... Acil bakın pişman olmayın!

Akbank, sık sık önemli kampanyalar düzenleyerek müşterilerine fırsatlar sunmaktadır. Banka, bu kampanyaların detaylarını da aktif olarak vatandaşlarla paylaşmaktadır. Son olarak, Akbank tarafından hazırlanan bir kampanyanın detayları da müşterilerle paylaşılmıştır.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Aksa Jenaratör son durum Haberi

Aksa Jenaratör son durum

Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör, Türkiye’de bulunan APC Noktalarına (Aksa Power Center) bir yenisini daha ekledi. Trakya’nın önemli sanayi bölgesi Çorlu’da açtığı 22’inci satış noktası ile kaliteyi ve güvenilir unsurları bir arada toplayan Aksa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan geniş satış noktaları ile kullanıcılara ulaşmaya devam ediyor.


Aksa ile enerjiniz güvence altında


Aksa Jeneratör, jeneratör sistemleri konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan desteği anında kullanıcılarına sunuyor. Kalite standartlarına ve teknik talimatlara uygun bakım/onarım hizmetini en uygun fiyatla birleştiren Aksa Jeneratör, enerjinizi güvence altına alıyor. Dünyanın neresinde olursanız olun 7 gün 24 saat hizmet desteğiyle ihtiyaç duyulan tüm servis desteğini kullanıcılarına sunan Aksa, periyodik bakım hizmetiyle jeneratörlerin ömrünü uzatıyor ve yüksek kapasite ile...