19 / 04 / 2024

Aksa Jenaratör 22. şubesini Çorlu’da açtı!

Aksa Jenaratör 22. şubesini Çorlu’da açtı!

Aksa, satış ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa, yeni satış noktasını Trakya’nın merkezi Çorlu’da açtı.



Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör, Türkiye’de bulunan APC Noktalarına (Aksa Power Center) bir yenisini daha ekledi. Trakya’nın önemli sanayi bölgesi Çorlu’da açtığı 22’inci satış noktası ile kaliteyi ve güvenilir unsurları bir arada toplayan Aksa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan geniş satış noktaları ile kullanıcılara ulaşmaya devam ediyor.


Aksa ile enerjiniz güvence altında


Aksa Jeneratör, jeneratör sistemleri konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan desteği anında kullanıcılarına sunuyor. Kalite standartlarına ve teknik talimatlara uygun bakım/onarım hizmetini en uygun fiyatla birleştiren Aksa Jeneratör, enerjinizi güvence altına alıyor. Dünyanın neresinde olursanız olun 7 gün 24 saat hizmet desteğiyle ihtiyaç duyulan tüm servis desteğini kullanıcılarına sunan Aksa, periyodik bakım hizmetiyle jeneratörlerin ömrünü uzatıyor ve yüksek kapasite ile çalışmasına olanak sağlıyor.


Geri Dön