29 / 03 / 2024

Aksa Jenaratör

Aksa Jenaratör

Aksa, satış ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa, yeni satış noktasını Trakya’nın merkezi Çorlu’da açtı.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

İsrail güçleri Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın evini yıktı!

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan evini ruhsatsız olduğunu öne sürerek yıktı.

İslami Vakıflar İdaresi'nden Mescid-i Aksa'daki inşaat çalışmasının durdurulması çağrısı!

İslami Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa çevresinde yapılan "şüpheli" kazı çalışmalarının ortaya çıkaracağı sonuçlara karşı uyardı.

Akbatı AVM'nin stand alanı Aksa Kimya'ya kiralandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Akbatı AVM'nin bir bölümünün 10 günlüğüne Aksa Kimya'ya kiralandığını açıkladı.

Aksa Enerji'nin 5 rüzgar santralinin satışı için onay!

Aksa Enerji Üretim AŞ, satmayı planladığı 6 enerji santralinin 5'ine onay çıktı. Aksa, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) konuyla ilgili açıklama yaptı.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

Aksa Jenaratör Haberi

Aksa Jenaratör

Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör, Türkiye’de bulunan APC Noktalarına (Aksa Power Center) bir yenisini daha ekledi. Trakya’nın önemli sanayi bölgesi Çorlu’da açtığı 22’inci satış noktası ile kaliteyi ve güvenilir unsurları bir arada toplayan Aksa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan geniş satış noktaları ile kullanıcılara ulaşmaya devam ediyor.


Aksa ile enerjiniz güvence altında


Aksa Jeneratör, jeneratör sistemleri konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan desteği anında kullanıcılarına sunuyor. Kalite standartlarına ve teknik talimatlara uygun bakım/onarım hizmetini en uygun fiyatla birleştiren Aksa Jeneratör, enerjinizi güvence altına alıyor. Dünyanın neresinde olursanız olun 7 gün 24 saat hizmet desteğiyle ihtiyaç duyulan tüm servis desteğini kullanıcılarına sunan Aksa, periyodik bakım hizmetiyle jeneratörlerin ömrünü uzatıyor ve yüksek kapasite ile...