23 / 04 / 2024

Aksa Jeneratör kiralama

Aksa Jeneratör kiralama

Dünyanın önde gelen jeneratör üreticileri arasında yer alan Aksa, dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuyla hizmet veriyor.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Kira sözleşmesi, bir mal veya mülkün kiralanması için kiracı ve ev sahibi arasında yapılan hukuki bir anlaşmadır. Kiralama sürecinde sözleşme, her iki tarafın haklarını ve sorumluluklarını koruma amacı taşır. Peki kira sözleşmesi yaparken, hangi faktörler dikkate alınmalıdır?

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu!    

Katılım Varlık Kiralama, Ocak - Mart 2020 Yatırımcı Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Vakıf Varlık Kiralama Mart 2020 yatırımcı raporu!

Vakıf Varlık Kiralama 1 Ocak 2020-31 Mart 2020 hesap dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı... 

Halk Varlık Kiralama yatırımcı raporu 2019!

Halk Varlık Kiralama 31 Aralık 2019 - 31 Mart 2020 hesap dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı... 

Yatırım Varlık Kiralama 6.2 milyon TL'lik kar payı ödemesi yaptı!

Yatırım Varlık Kiralama tarafından TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 7. kupon dönemine ilişkin 6 milyon 211 bin 799 TL TL'lik kâr payı ödemesi yapıldı...

Yatırım Varlık Kiralama kira sertifikasının 2. kupon kar payı oranı yüzde 4,0305!

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,0305 olarak kesinleştirildi...

SPK'dan Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin 450 milyon TL'lik kira sertifikasına onay!

SPK, Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin nitelikli yatırımcılara yönelik, yönetim sözleşmesine dayalı 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için yaptığı başvuruyu onayladı...

Aksa Jeneratör kiralama Haberi

Aksa Jeneratör kiralama

Dünyanın önde gelen jeneratör üreticileri arasında yer alan Aksa, dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuyla hizmet veriyor. Keşif, montaj, servis ve nakliye çözümleri ile paket servis sunan Aksa Kiralama, yaz döneminde organizasyonlardan, film setlerine, kamp etkinliklerinden konserlere kadar acil enerji ihtiyacına çözüm sağlıyor.


Kullanım alanına göre farklı ürün yelpazesiyle hizmet veren Aksa, enerji ihtiyacına Aksa Kiralama hizmeti ile çözüm getiriyor. Aksa Jeneratör, kiralamanın yanında satış sonrası hizmet desteğiyle de kesintisiz enerjiyi garantiliyor.


Kiralamaya hazır bin adet jeneratör


Aksa Kiralama, benzinli ve dizel jeneratör gruplarından oluşan geniş ürün yelpazesi ve deneyimli kadrosu ile ihtiyaca göre jeneratörü kiralama imkanı sağlıyor. Aksa Kiralama, acil enerji ihtiyaçlarına ise mobil jeneratörler ile çözüm sağlıyor. Aksa Kiralık Mobil Jeneratörler; Türkiye'de ilk defa...