19 / 04 / 2024

Aksaray otobüs durakları

Aksaray otobüs durakları

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı.

İzmir İstinye Park inşaatı nedeniyle otobüs durakları değişti!

İstinye Park inşaatı nedeniyle Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden kalkan otobüs hatlarında 30 Mayıs Pazartesi'nden itibaren geçerli olacak değişiklikler yaptı.

Mercedes-Benz Hoşdere'de otobüs fabrikası kuracak!

Aksaray kamyon fabrikasında 113 milyon euroluk yatırımın startını veren Mercedes-Benz’in gündeminde benzer bir yatırımı Hoşdere otobüs fabrikasına yapmak var. Bu plan hayata geçerse yurtdışına otobüs satışları hızlanacak.

Tekirdağ Ergene'de otobüs durakları yapılıyor!

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, vatandaşların isteği üzerine belediye tarafından mahallelere otobüs duraklarının yapımına başlandı.

Düzce Belediyesi'nden kiralık Otobüs Terminali!

Düzce Belediye tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıcı Mahallesi, G26A19A3C Pafta 1416 Ada, 1 Parsel numarasına kayıtlı inşaatı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali kiraya verilecektir.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Adıyaman Belediyesi'nden yeni minibüs durakları!

Adıyaman Belediyesi tarafından minibüs durakları bulunmayan şehir içi minibüslerinin geçtiği güzergahlarda yeni minibüs durakları yapıldı...

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlattırılan Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğünce onaylanarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğ'üne gönderildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

Aksaray otobüs durakları Haberi

Aksaray otobüs durakları


Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı. 

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi, şehir trafiğinin daha rahat ve akıcı hale getirdi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın talimatlarıyla şehrin birçok kavşak ve refüjlerinde eş zamanlı olarak başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. Şehir merkezi başta olmak üzere birçok noktada trafiğin akış yönlerini yeniden düzenleyen ulaşımdan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar, toplu ulaşımda aksaklıklara geçit vermiyor. 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın toplu ulaşımda memnuniyet önceliğinin vatandaş olduğunu belirtmesi üzerine geliştirilen çalışmaları koordine eden Başkan Yardımcısı Serdar Baydar, yenileme çalışmalarının yapıldığı otobüs bekleme duraklarından olumlu yönde geri dönüş alındığını söyledi. Başkan Yardımcısı Baydar, otobüs durakların yenilenmesiyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde...