27 / 04 / 2024

aksaray sevgi evleri son durum

aksaray sevgi evleri son durum

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

TOKİ Güzelyurt Evleri kura çekimi!

Aksaray Güzelyurt Belediyesi ve TOKİ'nin birlikte hayata geçirdiği 124 konutluk projede kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Güzelyurt Evleri kura çekimi tarihi...

TOKİ Aksaray Taşpınar Evleri başvuru!

TOKİ Aksaray Taşpınar Evleri başvuru işlemleri 17 Ağustos'ta başlayacak. Projede daire fiyatları 71 bin 100 TL'den başlıyor.

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri başvuru işlemleri 17 Ağustos'ta başlayacak. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura çekimi!

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura çekimi 12 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatın kabul edildiği projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Emekli Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri kurası!

Emekli Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri kurası 13 Mayıs Cuma gününde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt Evleri kura çekilişi!

TOKİ Aksaray Güzelyurt Evleri kura çekilişi 13 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplam 56 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı Emekli TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura sonuçları 12 Mayıs 2016 gününde yapılacak. Ödemelere göre taksitlerin 180 aydan başladığı TOKİ Aksaray Emekli Konutları'nda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri kura çekilişi!

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri kura çekilişi 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacak.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi!

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Evleri'nde toplamda 300 adet konut emekliler için satışta. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık!

Aylık taksitlerin 350 TL olarak belirlendiği TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta toplamda 56 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık kura çekimi 13 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

aksaray sevgi evleri son durum Haberi

aksaray sevgi evleri son durum

Aksaray Belediyesi tarafından kimsesiz çocuklar için yapılan ‘sevgi evleri’nin inşaatı aralıksız sürüyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; uaklaşık 10 bin metrekare üzerine inşa edilen sevgi evleri 8 bloktan oluşacak. Proje içerisinde bir adet idari bina olmak üzere güvenlik binası ve çocukların kaliteli zaman geçirmesi için sosyal tesis yer alıyor. Sosyal tesis içerisinde oyun alanları, kantin, dinleme alanı ve eğitici donanımların bulunduğu bölümler bulunuyor. Çocukların barındığı alanlarda yaş gruplarına göre iki farklı bloktan oluşacak olan sevgi evlerinin birinci bloğunda 0-6 yaş çocuk evi yer alırken, 7-18 yaş grubundaki çocuklar için 4 adet blok yer alıyor.

Proje hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Devlet koruması altında bulunan çocukların yurt ortamında değil de ev ortamında yetişmesi için bu projeyi başlattık....