20 / 04 / 2024

aksaray tramvay üstgeçit kaldırılacakmı

aksaray tramvay üstgeçit kaldırılacakmı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yeralan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidini yaşlı ve engelli vatandaşların bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırıyor...

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Aksaray'da kaçak yapılaşmaya izin yok!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aksaray Belediyesi kent estetiğini bozan ve imara aykırı yapılara geçit vermiyor. Ekipler, ruhsatsız olarak inşa edilen yapıların tespiti halinde yapının yıkımını gerçekleştiriyor.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Aksaray Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa alt geçit projesi hayata geçiriliyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesi'nin güzergahları belli oldu.

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Aksaray Altgeçit Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan altgeçit projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 8 şerit yer alacak.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

Sakarya Erenler Üstgeçit Projesi'nin ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine bugün çıkılacağını açıkladı.

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

aksaray tramvay üstgeçit kaldırılacakmı Haberi

aksaray tramvay üstgeçit kaldırılacakmı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbul genelinde engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kentiçi ulaşımını ve toplu taşıma araçlarına daha konforlu ve güvenli erişimlerini sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor.


Bu kapsamda; Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yeralan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırılacaktır.


Millet Caddesinden karşılıklı yaya geçişleri ve Yusufpaşa Tramvay İstasyonuna yaya erişiminin daha konforlu yapılabilmesi için üstgeçit yerine Butonlu Yaya Sinyali düzenlemesi yapılarak, istasyonlara ve geçişlere bütün erişimler sağlanmıştır.


20 Kasım 2013 Çarşamba günü (bugün) saat 23.00’da başlayacak ve üç (3) gün sürecek olan çalışmaların trafiği etkilememesi için, 23.00-06.00 saatleri arasında...