27 / 04 / 2024

Aksaray Yusufpaşa tramvay yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

Aksaray Yusufpaşa tramvay yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yeralan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidini yaşlı ve engelli vatandaşların bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırıyor...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbul genelinde engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kentiçi ulaşımını ve toplu taşıma araçlarına daha konforlu ve güvenli erişimlerini sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor.


Bu kapsamda; Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yeralan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırılacaktır.


Millet Caddesinden karşılıklı yaya geçişleri ve Yusufpaşa Tramvay İstasyonuna yaya erişiminin daha konforlu yapılabilmesi için üstgeçit yerine Butonlu Yaya Sinyali düzenlemesi yapılarak, istasyonlara ve geçişlere bütün erişimler sağlanmıştır.


20 Kasım 2013 Çarşamba günü (bugün) saat 23.00’da başlayacak ve üç (3) gün sürecek olan çalışmaların trafiği etkilememesi için, 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılacaktır.


İBB


Geri Dön