24 / 04 / 2024

aksaray yaya üstgeçidi

aksaray yaya üstgeçidi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yeralan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidini yaşlı ve engelli vatandaşların bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırıyor...

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

İstanbul'da Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi'ni başlatıyor. Düzenlemeyle birlikte araçların ve yayaların ışıklarda geçişleri kolaylaştırılıyor.

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Şanlıurfa Tugay Yaya Geçidi inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda bulunan Tugay Komutanlığı önünde yapımına başladığı 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki çift asansörlü üst geçidin yapımında sona geldi.

Alanya Tosmur Sahil Yolu Projesi’nde son durum!

Alanya sahillerine yepyeni bir görünüp kazandıracak olan Tosmur Sahil Yolu Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında engellilerin karşıdan karşıya rahatlıkla geçebilmesi için yaya geçidi yapılıyor.

Trabzon Halit Kobya Üstgeçidi’nin yıkımına başlandı!

Trabzon’un Akyazı mevkiinde yapımı devam eden Akyazı spor ve Kültür Kompleksi için planlanan ulaşım arterlerine uymayan Halit Kobya Üstgeçidi’nin yıkımına başlandı.

Mahmutbey'deki İbrahim Tatlıses üst geçidi yıkılıyor!

İstanbul'da İbrahim Tatlıses üst geçidinin yıkılıp yerine yapılan Mahmutbey yolu üzeri yaya üst geçidi çalışması kapsamında, 0-3 Otoyolu'nun Ankara istikametinde köprü ayağı montaj çalışması yapılacağı açıklandı.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

Kadıköy Selamiçeşme üst geçidi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Kadıköy'deki Selamiçeşme Demiryolu Altgeçidi için geri sayım başladı. 30 yıl önce yapılan Selamiçeşme üstgeçidi altgeçit olarak yeniden inşa edilecek.

Kocaeli Umuttepe'ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe’de öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli geçişlerini sağlamak için yaya köprüsü yapmaya hazırlanıyor. Kocaeli Üniversitesi Kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi, çelik malzemeden imal edilecek.

Aksaray'a 6 yeni köprü inşa edilecek!

Aksaray'da ulaşım ve trafik sorununu çözüme kavuşuyor. Ulaşımı kolaylaştırmak için birçok yeni proje hazırlayan Aksaray Belediyesi, 2015 yılında yaptığı yaya ve araç köprüsüne bu yıl 6 adet daha yeni köprü ekliyor.

aksaray yaya üstgeçidi Haberi

aksaray yaya üstgeçidi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbul genelinde engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kentiçi ulaşımını ve toplu taşıma araçlarına daha konforlu ve güvenli erişimlerini sağlamak amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor.


Bu kapsamda; Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yeralan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırılacaktır.


Millet Caddesinden karşılıklı yaya geçişleri ve Yusufpaşa Tramvay İstasyonuna yaya erişiminin daha konforlu yapılabilmesi için üstgeçit yerine Butonlu Yaya Sinyali düzenlemesi yapılarak, istasyonlara ve geçişlere bütün erişimler sağlanmıştır.


20 Kasım 2013 Çarşamba günü (bugün) saat 23.00’da başlayacak ve üç (3) gün sürecek olan çalışmaların trafiği etkilememesi için, 23.00-06.00 saatleri arasında...