20 / 04 / 2024

Aksu Mezarlığı

Aksu Mezarlığı

Antalya'dan inşa edilecek olan yeni mezarlık projesinin inşaat çalışmalarının ilk etabı başlamış durumda...

Antalya Kurşunlu Mezarlığı’na 10 milyonluk sosyal tesis!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Uncalı’da yer kalmaması nedeniyle definlerin yoğunlaştığı Aksu Kurşunlu Kent Mezarlığı’nda vatandaşların son görevlerini kolay bir şekilde yerine getirebilmeleri için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Aksu Belediyesi'nden kiralık düğün salonu, dükkan ve büfe!

Aksu Belediyesi; 28 gayrimenkulü 1 yıllığına 8 Ocak 2015 tarihinde saat 09.00 ile 17.00 arasında kiraya veriyor. Gayrimenkuller arasında dükkan, düğün salonu ve büfe yer alıyor.

Aksu Mesire Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Antalya’nın Aksu ilçesinde yeni mesire alanı yapılıyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, başlattığı mesire alanı çalışmasını Orman İşletme Müdürü Serkan Şahin ile birlikte yerinde inceledi.

Yamada Yatırım'ın acı günü! Nuri Cem Aksu vefat etti!

Yamata Yatırım İnşaat Turizm Ve Tic. A.Ş'nin Finansman Müdürü Nuri Cem Aksu hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi, 19 Aralık 2014 Cuma günü (bugün) Karaahmet Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Antalya Aksu'da Çelebiyelbengis Tepesi'ne 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Antalya Aksu İlçesi, Güloluk Mahallesi'nde 130 ada 1458 parseldeki Çelebiyelbengis Tepesi'nin 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Güneykent Mezarlığı genişletme çalışmaları devam ediyor!

Mersin’in en eski ve en büyük mezarlığı olan Akbelen Şehir Mezarlığı’nın tamamen dolması üzerine faaliyete giren Güneykent Mezarlığı’nda yer açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüp Odayeri Mezarlık Altı imar planı 8 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

Eyüp Odayeri Köyü - Mahallesi, Mezarlık Altı Mevkii, 1 pafta, 81 ve 82 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 8 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İmar planı, 7 Kasım 2014'te ilanen askıya çıkarılmıştı.

Döşemealtı ve Aksu meclisi toplanıyor!

Döşemealtı ve Aksu meclisi toplanıyor. Yukarıkaraman ve Çığlık mahallerindeki imar planları tadilatları ile Yeşilbayır Mahallesinde hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikleri görüşerek karara bağlayacak.

İtalya'da gökdelen mezarlık inşa edilecek!

İtalya’da Verona Kent Meclisi, dünyanın ilk gökdelen mezarlığının kente inşa edilmesine onay verdi. Cielo Infinito” (Sonsuz Gökyüzü) adı verilen 33 katlı gökdelende 24 bin mezar yeri olacak.

Eyüp Odayeri Mezarlık Altı Mevkii imar planı askıda!

Eyüp Odayeri Köyü, Mezarlık Altı Mevkii, 1 pafta, 81 ve 82 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. İşte askıya çıkarılan o plan...

Antalya Aksu Belediyesi'nden 30 kiralık dükkan ve depo!

Antalya Aksu Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Murtuna ve Yurtpınar'da yer alan dükkan ve depoları 9 Aralık 2014 ve 10 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 30 gayrimenkul 1 yıllığına kiralanacak.

Aksu Enerji güneş santrali yatırımlarını hakkında bilgi verdi!

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. güneş santrali yatırımlarını hakkında bilgi verdi.

Antalya Aksu'da 1 milyon 116 binlik satılık tarla!

Antalya ili Aksu ilçesinde yer alan 29,569,70 metrekare yüzölçümüne sahip olan tarla Antalya 4.Satış Memurluğu tarafından 9 aralık 2014 günü 15:00- 15:10 arası ihale ediliyor.

Aksu Mezarlığı Haberi

Aksu Mezarlığı


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1.350.000 metrekare alanda, açık ve kapalı ibadethaneleri, gasil hanesi, morgu, abdesthaneleri ve gayrimüslim ibadet alanlarıyla hayata geçirilecek olan Aksu Mezarlığı hizmete açılacak.

Büyükşehir Belediyesi Kurşunlu bölgesinde yeni mezarlık alanı ile ilgili çalışmaların birinci etabına başlanan proje kapsamında Aksu Mezarlığı 1450 dönümden oluşan bir alanda uzun vadede hizmet...