25 / 04 / 2024

Aktaş inşaat Kandilli Boğaziçi

Aktaş inşaat Kandilli Boğaziçi

Aktaş Kandilli projesinde konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Aktaş Boğaziçi Evleri'nde konut fiyatları 558 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri ikinci etap 2014 teslim!

Toplam 2 etaptan oluşan Kandilli Aktaş Boğaziçi projesi kapsamında daire fiyatları 588 bin TL'den başlıyor. Aktaş Boğaziçi projesi ikinci etap konutlar için ise daire teslimleri 2014 yılında yapılacak...

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

İnşaat sektöründe stok eritiliyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Alaattin Aktaş bugünkü yazısında, inşaat sektöründe yeni projelerin hız kestiğini söyledi. Aktaş, sektör temsilcilerinin stok eritmek için hız kesme uğraşında olduğunu açıkladı.

Reza Zarrab'ın Kandilli’deki kaçak inşaatında yıkım başladı mı?

Reza Zarrab’ın Kandilli’deki kaçak inşaatı hala yıkılmadı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü, 13 Şubat 2015’te yapı tatil tutanağı tutmuş ve savcılığa “yıkımla ilgili işlemleri sürdürülmektedir” demişti, ancak geçen sürede hiçbir yıkım işlemi yapılmadı.

Giresun Alucra yeni Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Alucra yeni Devlet Hastanesi’nin Mayıs ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. Alucra Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Adem Aktaş, Alucra’ya yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Aktaş Barajı inşaatında gövde dolgusu tamamlandı!

Ödemiş'te inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Ödemiş Aktaş Barajı inşaatında son durum!

Ödemiş'in Bülbüller mahallesi yakınlarında inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Ofton İnşaat dört projesini tanıtıyor!

OFTON inşaat gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Reza Zarrab'ın Kandilli'deki inşaat köşkü neden yıkılmadı?

Koruma Kurulu, Reza Zarrab’ın Kandilli’deki köşkün bahçesinde 3 bin metrekarelik kaçak inşaat yapıldığını ortaya çıkardı. Kurul, köşkün boyunun uzatıldığını, yeni yapılar eklendiğini tespit etti.

Ofton İnşaat Kandilli'de yeni projesi Elysium Serenity'e başladı!

Ofton İnşaat, İstanbul’un en nezih ve en gözde boğaz semtlerinden Kandilli’de yapımına başladığı Elysium Serenity projesi ile denize yürüme mesafesindeki konumuyla tüm İstanbul'a rahatça ulaşım imkanı sunuyor.

Aktaş inşaat Kandilli Boğaziçi Haberi

Aktaş inşaat Kandilli Boğaziçi

Aktaş Boğaziçi Evleri  İstanbul Kandilli'de yükseliyor.  Aktaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Aktaş Boğaziçi Kandilli'de toplam 80 konut yer alıyor.


18 bin metrekare alana sahip Aktaş Boğaziçi Konutları 2 etaptan oluşuyor. Kandilli Boğaziçi Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. 


 


Konut teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Aktaş Boğaziçi Kandilli Konutları'nda daire fiyatları 558 bin TL ile 1 milyon 543 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka...