28 / 03 / 2024

Akterm Enerji Proje Danışmanlık Taahhüt Anonim Şirketi iletişim 

Akterm Enerji Proje Danışmanlık Taahhüt Anonim Şirketi iletişim 

Akterm Enerji Proje Danışmanlık Taahhüt Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çalışır tarafından kuruldu.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Orhan Demir tarafından kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Akterm Enerji Proje Danışmanlık Taahhüt Anonim Şirketi iletişim  Haberi

Akterm Enerji Proje Danışmanlık Taahhüt Anonim Şirketi iletişim 

Akterm Enerji Proje Danışmanlık Taahhüt Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çalışır tarafından kuruldu.

Akterm Enerji Proje Danışmanlık Taahhüt Anonim Şirketi konusu: 
1-ENERJİ a .Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak b. Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. c .Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. d. Her...