19 / 04 / 2024

Akyazı Kanuni Bağlantı tüneli

Akyazı Kanuni Bağlantı tüneli

Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak 24 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dev bulvarda çalışmalar tam gaz devam ederken, 2015 yılı sonuna kadar yolda önemli mesafeler alınması hedefleniyor.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

3. köprü bağlantı yolları ihalesine 8 firmadan teklif geldi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi (bağlantı yolları dahil) işinin Yap-İşlet-Devret modeliyle ihalesinde 8 firma teklif sundu.İhale sonucu bakan onayıyla kesinleşecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yolları ihalesi bugün!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler bugün yapılacak. 26 Ağustos'ta hizmete girmesi planlanan köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ihalesi yarın!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler yarın yapılacak. Köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantısı açıldı!

Gebze, Orhangazi, İzmir Otoyolunun Kemalpaşa, Torbalı bağlantı yolu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım katıldı.

Kütahya - Pazarlar bağlantı yolu bitiyor!

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin il bağlantı yolunun yapımında sona yaklaşılıyor. 4 bin 600 metrelik il bağlantı yolun 3 bin 800 metrelik kısmının tamamlandı, 800 metre kaldı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları kabul edildi!

İstanbul’un kuzeyindeki ormanlık alanda yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları meclisten geçti!

3. Köprü'yü ilgilendiren Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İBB Meclisi'nden geçti.

Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolu yapılıyor!

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor.

Seyrantepe bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak!

eyrantepe bağlantı tüneli önceki gün açıldı. Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak.

Akyazı Kanuni Bağlantı tüneli Haberi

Akyazı Kanuni Bağlantı tüneli


Trabzon’u bir Trabzon daha yapacak 24 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 8’i hemzemin, 15’i köprülü olmak üzere toplamda 22 kavşağın yanı sıra 47 köprü ve 1 viyadüğün yer aldığı dev projede 8’i çift, biri tek tüp olmak üzere 9 adet tünel bulunuyor. Trabzon’u adeta inci gerdanlık gibi kuşaklayacak ve Yıldızlı mevkiinden başlayıp Trabzon-Maçka Yolu Gözalan mevkiinde son bulacak dev bulvarında çalışmalar tam gaz devam ederken, 2015 yılı sonuna kadar yolda önemli mesafeler alınması hedefleniyor.


Bulvarda üzerinde bulunan ve toplam uzunlukları yaklaşık 10 km olan ve delme çalışmaları hızla devam eden Akyazı, Beşirli, Akyazı Kanuni Bağlantı tüneli, Boztepe tüneli ve Bahçecik tünellerinde yaklaşık 4 km kazı yapıldı.  Bunun yanı sıra proje bünyesinde henüz başlanılmayan; 0,4 Km...