20 / 04 / 2024

akyazı toki

akyazı toki

Akyazı Belediyesi tarafından TOKİ'ye devredilen ve 46 dönümlük arazi üzerine yapımı başlatılan 385 konutun büyük bir kısmı TOKİ tarafından tamamlandı. Akyazı Belediyesi TOKİ evlerinin Aralık 2013'e kadar bitirilmesi planlanıyor...

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Erzincan Akyazı'ya 89 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan Akyazı 89 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Akyazı 89 konut ihalesi 23 Mart'ta!

TOKİ Erzincan Akyazı 89 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Sakarya Akyazı 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Sakarya Akyazı 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ'den Akyazı Stadı müjdesi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak" dedi.

TOKİ Başkanı Akyazı Stadı'nı inceledi!

Turan: "Burası Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis "Hedefimiz, 2. yarıya stadı yetiştirmek" TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

TOKİ Başkanı: Akyazı Spor Kompleksi Türkiye'nin göz bebeği

Trabzon'un Akyazı mevkisinde yapılan statta incelemelerde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

TOKİ Sakarya Akyazı'da 400 kişilik yurt yaptırıyor!

Sakarya Akyazı 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Sakarya Akyazı Altgelir Grubu başvuruları bugün başladı!

74,76 metrekarelik daire alanına sahip TOKİ Sakarya Akyazı Alt Gelir Grubu Evleri'nde 1 konut satışa sunuyor. TOKİ Sakarya Akyazı Altgelir Grubu başvuruları bugün başladı.

Sakarya Akyazı TOKİ başvuruları!

Sakarya Akyazı TOKİ Evlerin'de yer alan 74,76 metrekarelik 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Sakarya Akyazı TOKİ başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Sakarya Akyazı başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Sakarya Akyazı 384 Adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Sakarya Akyazı başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Sakarya Akyazı Altgelir Grubu başvuruları!

TOKİ 384 konutluk Sakarya Akyazı 384 Konutluk Alt GelirGrubu kapsamında yer alan 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Sakarya Akyazı Altgelir Grubu başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Başkanı Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. Ergün, projeyi yürüten firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin Trabzon şehrine vizyon kazandıracağını söyledi.

akyazı toki Haberi

akyazı toki
Akyazı Belediyesi tarafından TOKİ'ye devredilen ve 46 dönümlük arazi üzerine yapımı başlatılan 385 konutun büyük bir kısmı TOKİ tarafından tamamlandı. 07 Nisan 2013 tarihinde temel atma töreni yapılan Akyazı Belediyesi TOKİ evlerinin Aralık 2013'e kadar bitirilmesi planlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı "TOKİ konutları bizim en önemli projelerimizden biriydi. Geçtiğimiz günlerde örnek dairenin tamamlanmasının ardından şimdi ise neredeyse yarıdan fazlası tamamlandı." dedi. Ak Çarşının yanına spor kompleksi yapacaklarının da belirten Yazıcı, "Halkımızdan aldığımız güçle projelerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yeni...