19 / 04 / 2024

Akyol Grup ilan sitesi

Akyol Grup ilan sitesi

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.

Reysaş GYO, Vizyon Grup Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı. Bu karar 3 Eylül 2019 tarihinde tescil, 9 Eylül 2019 tarih ve 9904 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi...

Jr Ilan Grup Gayrimenkul Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Ilan Grup Gayrimenkul Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Büşra İlan tarafından kuruldu. 

Akyol Kardeşler Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Kardeşler Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Kasım'da Ayhan Akyol tarafından kuruldu. 

Akyol Grup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Grup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Akyol tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Başak Grup'un acı günü! Ali Rıza Karık vefat etti!

Başak Grup'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Rıza Karık vefat etti. Başak Grup ve ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Vizyonpark Yapı Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyonpark Yapı Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özgür Kılıç, Ziya Bilgel ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Esenyurt, Fatih Mahallesi, D.Araslı Bulvarı Akyol Plaza'da kuruldu.

Merter'deki Tekzen arazisi bölge parkı ilan edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Merter'deki Tekzen arazisi olarak bilinen 18 dönüm büyüklüğündeki arsasını da bölge parkı ilan etti, AK Parti Grup Başkan Vekili Ergun Turan, "Bu kararla bölge 100 dönümlük bir bölge parkına kavuşacak" dedi.

Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü Sınavı yapılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru sonucuna göre 5 Ekim 2013 tarihinde Gelir İdaresi Grup Müdürlüğü Sınavı yapılacak. Söz konusu ilanın detaylarını da haberde bulabilirsiniz....

Anıtsal yapı ilan edilen Kayaköy'de köylüler ev yapamıyor!

Özel Çevre Koruma Kurumu tarafından 'Özel Çevre Koruma Bölgesi' ilan edilen, Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nca da 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescil edilen Fethiye Kayaköy'de evlerine çivi dahi çakamayan köylüler, ev yapamadıkla

Kuzu Grup, Mimar ve Mühendisler alacak! Haftanın iş fırsatları!

Kuzu Grup, toplu konut inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere Teknik Personeller alacağını ilan etti. İşte bu haftanın inşaat sektöründeki iş fırsatları

ETS Grup, Antalya 'da ultra lüks otel yaptı

ETS Grup, 35 bin kişiyle gerçekleşen anketi de dikkate alarak Antalya 'da 240 milyon dolara ultra lüks otel yaptı. ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, 28 Mayıs 'ta kapılarını açacak otelde 1000 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi

Akyol Grup ilan sitesi Haberi

Akyol Grup ilan sitesi

Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjet, 2020 yılında Akyol Grup tarafından kuruldu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olmayı hedefliyor.

İlanjet her ilanı titizlikle inceleyip doğru ve gerçek ilan olduğuna emin olmasının ardından kullanıcılarına güvenli alışveriş fırsatı sunarak rakipleriyle farkı ön plana çıkartıyor.

Son zamanlarda birçok kullanıcının şikâyet ettiği ilan sitelerinin aksine yayınlanan ilanların çok sahte ilan olduğu düşünüldüğünde ilanjet bu durumu ortadan kaldırıyor.

Emlak, Vasıta, Alışveriş, İş Makineleri & Sanayi, Yedek Parça-Aksesuar-Donanım & Tuning, Hizmetler, İş İlanları, Hayvanlar Âlemi, Özel Ders Verenler ve Yardımcı Arayanlar olmak üzere toplam 10 kategoride sunan ilanjet yenilikçi ürün ve hizmetleri ile müşterilerine en kaliteli alışveriş deneyimini...