25 / 04 / 2024

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.



Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjet, 2020 yılında Akyol Grup tarafından kuruldu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olmayı hedefliyor.

İlanjet her ilanı titizlikle inceleyip doğru ve gerçek ilan olduğuna emin olmasının ardından kullanıcılarına güvenli alışveriş fırsatı sunarak rakipleriyle farkı ön plana çıkartıyor.

Son zamanlarda birçok kullanıcının şikâyet ettiği ilan sitelerinin aksine yayınlanan ilanların çok sahte ilan olduğu düşünüldüğünde ilanjet bu durumu ortadan kaldırıyor.

Emlak, Vasıta, Alışveriş, İş Makineleri & Sanayi, Yedek Parça-Aksesuar-Donanım & Tuning, Hizmetler, İş İlanları, Hayvanlar Âlemi, Özel Ders Verenler ve Yardımcı Arayanlar olmak üzere toplam 10 kategoride sunan ilanjet yenilikçi ürün ve hizmetleri ile müşterilerine en kaliteli alışveriş deneyimini yaşatmak amacıyla sürekli kendisini yeniliyor. 

İşine tutkuyla bağlı profesyonel insan kaynağı, güçlü teknolojik altyapısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı sunan ilanjet, kullanıcılarının hayatlarına dokunarak değer yaratmak, hayallerine ulaşmalarına aracılık etmek ve en iyi deneyimleri yaşatmak için tüm gücüyle çalışıyor.
 


Geri Dön