29 / 03 / 2024

Al Kaptan Group İnşaat iletişim

Al Kaptan Group İnşaat iletişim

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı S. Al-Ahmadı  tarafından kuruldu. 

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Çalışır tarafından kuruldu.

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhaj HAsan tarafından kuruldu.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Oğuz Özuçak tarafından kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdelrahim Mohammad A.Alhusaini tarafından kuruldu.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de I. Jasım Alwan Al-Dulaımı tarafından kuruldu.

Al Kaptan Group İnşaat iletişim Haberi

Al Kaptan Group İnşaat iletişim

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı S. Al-Ahmadı  tarafından kuruldu. 

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
TEKSTİL, KONFEKSİYON a. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik,acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili...