29 / 03 / 2024

Al Mazaya

Al Mazaya

Körfez’in büyük şirketlerinden Al Mazaya’yı Ritim İstanbul’a ortak ettiklerini belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Borcu olmayan bir firmayı Türkiye’ye getirdik.” dedi.

Dumankaya İnşaat, Al Mazaya ile işbirliği anlaşması imzaladı!

Türkiye’nin en önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Dumankaya İnşaat, Ortadoğu’nun en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden biri olan Al Mazaya Holding ile 29 Mayıs Perşembe günü (bugün) işbirliği anlaşması imzaladı...

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Mazaya Ritim İstanbul projesi "Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016...

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Ortadoğu tanıtımı Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Dumankaya İnşaat'ın yaptığı projelere yabancı ilgisi arttı. Konu ile ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, Al Mazaya ile yapılan ortaklık çerçevesinde Kuveyt'te görücüye çıkan Ritim İstanbul'da yabancı alımlar yapıldığını söyledi.

Dumankaya İnşaat projelerine yabancı ilgisi arttı!

Dumankaya İnşaat yaptığı projelere yabancı ilgisi arttı. Konu ile ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, Al Mazaya ile yapılan ortaklık çerçevesinde Kuveyt'te görücüye çıkan Ritim İstanbul'da yabana alımlar yapıldığını söyledi.

Dumankaya Ritim İstanbul Kuveyt'te görücüye çıktı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı..

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı.

Ritim İstanbul’dan Kuveyt’te lansman!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te de yapıldı. Al Mazaya, Arap yatırımcıları fırsatları değerlendirmeye çağıracak.

Ritim İstanbul görücüye çıktı!

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği basın toplantısında Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ritim İstanbul Kuveyt'te açıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı.Proje, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.

Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı gerçekleşti!

ORTADOĞU'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği toplantıda Ritim İstanbul projesinin lansmanını yaptı. Proje toplamda bin 373 bağımsız üniteden oluşuyor..

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Al Mazaya Haberi

Al Mazaya

Yerli ve yabancı yatırımcıların çıkmaya başladığı Türkiye’ye Dumankaya İnşaat, yeni bir yatırımcı kazandırdı. Körfez’in büyük şirketlerinden Al Mazaya Holding’i Maltepe’deki Ritim İstanbul’a ortak ettiklerini belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Borcu olmayan bir firmayı Türkiye’ye getirdik.” dedi.


Körfez ve Arap ülkelerinin 32. büyük gayrimenkul şirketi Kuveytli Al Mazaya Holding, Dumankaya İnşaat’ın Maltepe’de geliştirdiği Ritim İstanbul projesine yüzde 50-50 ortak oldu. Bunun üzerine Dumankaya İnşaat ile Al Mazaya Holding İstanbul’da yarı yarıya ortak bir şirket kurdu. Ritim İstanbul AŞ adı verilen şirket ilk etapta 800 milyon lira satış geliri beklenen Ritim İstanbul projesini tamamlayacak, ardından İstanbul’da yeni projeler geliştirecek. Nisan 2014’te Kuveyt’te tanıştıkları şirketi 1 yıl geçmeden Türkiye’ye yeni bir oyuncu olarak kazandırdıklarına dikkat çeken Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu...