25 / 04 / 2024

Al Rayyan otelleri

Al Rayyan otelleri

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Yazlık ev alırken nelere dikkat edilmeli? 

Pandemi nedeniyle otelleri tercih etmek istemeyen vatandaşlar yazlık evlere yönelmeye başladı. Peki, yazlık ev alırken nelere dikkat edilmeli. İşte yazlık ev yatırımın püf noktaları...

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Süleymaniye’nin yenilenmesine Katar imzası!

Katar’ın en önemli yatırım şirketleri arasında yer alan Al Rayyan Hospitality’nin Türkiye birimi Diar Süleymaniye Gayrimenkul firması ile Kuzu İnşaat yeni bir ortaklığa imza atıyor.

Al Rayyan Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayyan Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Khalıd Thamers Sh Alhemaıdı tarafından kuruldu. 

Jiva Beach Resort'ta 5 bin metrekarelik doğal göl keyfi!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenler için sıra dışı mimarisiyle Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, tam ortasındaki 5 bin m2’lik doğal gölü ile ilgi uyandırıyor.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

Gediz Ilıca Kaplıcası apart otelleri bakıma alınıyor!

Gediz Belediyesi 'nin işlettiği Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası 'nda bulunan Apart Otellerin bakım, onarım ve yenileme çalışması için ihale düzenlendi.

Al Rayyan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayyan Turizm İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi 19 Şubat 2015 'te, 200 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Moataz Makhloota Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı'nın sağlık durumu iyi!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un köşe yazısına göre; hafta sonu Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı ile ilgili tatsız bir haber kulağıma çalındı. Yazıcı'nın bir böbreğinin iflas ettiği, bağışıklık sistemi çöktüğü için zatürreye yakalandığı

Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı.

Al Rayyan otelleri Haberi

Al Rayyan otelleri

Turizm sektöründeki rekorlar, yatırımları da bir arada getiriyor. Dünyaca ünlü turizm şirketleri yatırımlarını Türkiye’ye kaydırma kararı aldı. 

GALATAPORT’A OTEL

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; dünyada 30’a yakın otele sahip Al Rayyan Turizm Yatırım Şirketi (ARTIC) CEO’su Tarık El Sayed, ''İstanbul’daki yatırımlarımızı Türkiye’nin geleceğinin çok başarılı olduğuna inandığımız için yaptık. Sheraton yatırımının uzun dönemli yatırımların bir başlangıç noktası olduğuna inanıyorum. Yakın zamanda da Galataport’ta JW Marriott isimli bir otel daha açacağız. Daha sonra açıklayacağımız yatırımlar da var” dedi.

El Sayed, “Türkiye’nin bugününe ve geleceğine inancımız tam. Aksi takdirde burada yatırım yapmazdık. Ve Türkiye ile Katar arasındaki ilişki çok güçlü, biz de bu ilişkiyi aynı vizyonla çalışarak daha da genişleteceğiz” diye konuştu. Türkiye’de daha fazla yatırım arayışında olduklarına dikkati çelen El Sayed, “Bodrum ve Antalya...