27 / 04 / 2024

alaçatı bisiklet yolu

alaçatı bisiklet yolu

Park eden araçlardan çöp bidonlarına, işletmelerin reklam için koyduğu flamalardan yola bırakılan taşlara kadar her türlü engelin yer aldığını belirten bisikletseverler kaza yapmamak için büyük mücadele verdiklerini belirtti.

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Acun Ilıcalı, Alaçatı'dan arsa aldı!

Ilıcalı'nın Alaçatı'da sörf yolu üzerinde bulunan ve ayrıca meşhur Hacı Memiş Mahallesi'ne yürüyerek 5 dakikalık mesafedeki bin 200 metrekare alanı satın aldığı öğrenildi.

Mimarin Köyce Alaçatı adres!

Suv Yapı imzası ile yükselen projede teslimler 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mimarin Köyce Alaçatı adres bilgileri kapsamında İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükseliyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Alaçatı Mimarin Köyce satış fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi telefon numarası 0232 446 0 406 olarak belirlendi.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükselen proje Suv Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım!

Suv Yapı imzası ile yükselen proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım bilgisi kapsamında Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri ne zaman?

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen proje ulaşım bilgisine göre Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor. Peki İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri ne zaman?

Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL'den başlıyor.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı lokasyon!

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı lokasyon bilgisi kapsamında Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Konum bilgisine göre Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık evlerin teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

alaçatı bisiklet yolu Haberi

alaçatı bisiklet yolu


Turizm merkezi Alaçatı'da bulunan bisiklet yolunun işgal altında olması bisikletseverleri isyan ettirdi. Park eden araçlardan çöp bidonlarına, işletmelerin reklam için koyduğu flamalardan yola bırakılan taşlara kadar her türlü engelin yer aldığını belirten bisikletseverler kaza yapmamak için büyük mücadele verdiklerini belirtti. İzmir'de bisiklet yolları modernize edilirken Alaçatı'nın bisklet yollarının ise geçen sürede işlerliğini kaybettiğini belirten vatandaşlar, "Günün hemen her saatinde bisiklet yolu çeşitli engellerle kullanılamaz hale geldi. Bisiklet yoluna 100 metre arayla park eden araçlar, evlerin çöp bidonları, işletmelerin flamaları bunlardan yalnızca bazıları" dedi.


Yeni...