29 / 03 / 2024

alaçatı satılık mesken

alaçatı satılık mesken

Alaçatı Belediyesi, mülkiyetinde bulunan üç meskeni satışa sundu!

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 projesi Beykoz'da Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları ne kadar?

Mesa Çubuklu 28 satılık!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Beykoz Mesa Çubuklu 28 projesi 81 adet daireden meydana geliyor. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.

Gökada Mesa Evleri satılık!

Gökada Mesa Evleri satılık daireleri 6, 11 ve 16 katlı bloklar halinde yükselecek. Proje İstanbul Maltepe'de Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...

Koz Mesa satılık daire fiyatları!

Koz Mesa satılık daire fiyatları minimum 642 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslim edilecek olan Koz Mesa projesi Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Yeşilyaka Evleri satılık!

İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Evleri satılık daire fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. Proje Mesken ve Nurol İnşaat Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

232 Flora satılık daire!

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen 232 Flora satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe ve çatı katı dubleks olarak dizayn edildi.

Therra Park satılık!

24 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksi ve 1 villa olmak üzere 49 adet üniteden meydana gelen Therra Park satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

alaçatı satılık mesken Haberi

alaçatı satılık mesken

1.       İhale:

Alaçatı liman mevkii 29L-II-III Pafta, 4337 ada, 3 parselde kayıtlı 373/43421 arsa paylı 1.kat meskenin (N Blok 7 nolu B.B) 28886 sayılı yasanın 45.maddesi gereği açık arttırma suretiyle satışı yapılacak. Bedeli 583 bin TL olan meskenin geçici teminat bedeli 17 bin 490 TL olarak belirlendi.

İhale 17 Ağustos 2012 tarihinde saat 14:40’da Belediye Meclis Salonu’nda, Belediye encümeni huzurunda yapılacak.

İhale şartnamesi Belediyesi Fen işleri müdürlüğünde görülebilir ve aynı adresten 100 TL karşılığında temin edilebilir. İhaleye katılmak için ihale şartnamesinin satın alınması zorunludur.

2.       İhale:

Alaçatı Liman mevkii 29 L-II-III pafta, 4337 ada, 3 parselde kayıtlı 400/43421 arsa paylı Zemin + 1.kat dubleks meskenin...