26 / 04 / 2024

Alan Yönetimi ile Anıt Eser Kurulunun Kuruluş ve Görevleri ile Yönetimi

Alan Yönetimi ile Anıt Eser Kurulunun Kuruluş ve Görevleri ile Yönetimi

Alan Yönetimi ile Anıt Eser Kurulunun Kuruluş ve Görevleri ile Yönetim Alanlarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 27 Kasım 2005 tarihinde 26006 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

15 maddede site yönetimi ile ilgili yayınlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimi ile ilgili yayınlar' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

STK'lardan 'Alan Yönetimi Yasası' önerisi!

Surizm sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları (STK), mağduriyetlerin önüne geçilmesi için taleplerini dile getirdi. STK'lar doğal sit alanları için 'Alan Yönetimi Yasası' kurulması gerektiğini önerdi.

Site yönetimi ile ilgili temel kanun maddeleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimi ile ilgili temel kanun maddeleri" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Proje yönetimi hizmeti alan firmalar kazanıyor!

Proje yönetimi ve danışmanlık hizmeti alan projeler kazandırıyor. Zaman, bütçe ve kalite üçgeninde proje kaynaklarının kontrollü şekilde kullanılmasıyla projelerin öngörülen sürede ve hedeflenen kalitede tamamlanması sağlanıyor.

Sudem Bina Tesis Yönetimi ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sudem Bina Tesis Yönetimi ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selcan Tekin tarafından kuruldu.

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 2 Eylül 2017'de 400 bin TL sermaye ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Ali Kılıf tarafından 27 Eylül 2017'de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ece Grup İnşaat Proje Geliştirme Ve Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Grup İnşaat Proje Geliştirme Ve Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Ece tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alan Yönetimi ile Anıt Eser Kurulunun Kuruluş ve Görevleri ile Yönetimi Haberi

Alan Yönetimi ile Anıt Eser Kurulunun Kuruluş ve Görevleri ile Yönetimi

Alan Yönetimi ile Anıt Eser Kurulunun Kuruluş ve Görevleri Yönetmeliği!

Alan Yönetimi ile Anıt Eser Kurulunun Kuruluş ve Görevleri ile Yönetim Alanlarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 27 Kasım 2005 tarihinde 26006 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Yönetmelite bu kuruluşların yönetim alanlarının belirlenmesi, geliştirilmesi, yönetim planlarının hazırlanması, onaylanması, uygulanması ve denetlenmesi ile alan yönetimini gerçekleştirmek üzere görev alacak danışma kurulu, alan başkanı, eşgüdüm ve denetleme kurulu, denetim birimi ve anıt eser kurulunun görev, yetki ve sorumluluklarının belirlenmesine ilişkin usul ve esasları düzenleniyor.


Yönetmelik

Kültür ve Turizm Bakanlığından:


Alan Yönetimi ile Anıt Eser Kurulunun Kuruluş ve Görevleri ile Yönetim Alanlarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik

BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

             Amaç

             Madde...